Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Spišské Vlachy - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

89 990 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v meste Spišské Vlachy, okres Spišská nová Ves, v OV, vhodný na celoročné bývanie, orientovaný na V/Z.

DISPOZÍCIA PRIESTORU: Rodinný dom pozostáva zo vstupnej chodby a predsiene s východom na zadný dvor, troch izieb - v prednej časti obývacia izba, kuchyňa, spojovacia chodba, detská izba a spálňa s balkónom a vonkajšou terasou, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, technická miestnosť. Izby sú navzájom prechodné. Dom je z časti podpivničený, v pivničných priestoroch sa nachádza klenbová kamenná pivnica, zo vstupnej chodby vedú schody do podkrovia. Na podkroví je priestor vhodný na realizáciu ďalších izieb podľa vlastných predstáv.

STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS: Dom je po kompletnej rekonštrukcii:
- elektrické rozvody v kuchyni - meď, ostatné pôvodné
- rozvod vody v dome napojený na mestský vodovod,
- odpad riešený do mestskej kanalizácie,
- omietky v celom dome nové,
- nové vchodové a interiérové dvere,
- v izbách pôvodné plávajúce laminátové podlahy prekryté podlahovou gumou s imitáciou
dreva, v kuchyni keramická dlažba, - vymenené plastové okná,
- strešná krytina kombinácia falcovaný plech a eternitové pásy s novým náterom,
- krov pôvodný, zachovalý,
- priečelie rodinného domu je zateplené, nová fasáda,
- hydroizolácia z priečelia a celej bočnej časti domu.

OSTATNÉ ÚDAJE K RODINN0MU DOMU: Vykurovanie v dome je gamatkami na plyn, v kuchyni kuchynský plynový sporák. Stavebný materiál domu základ kameň, obvodové murivo kombinácia kameň, tehla, kváder. Rodinný dom je postavený v radovej zástavbe, pozostáva z pôvodnej časti a prístavby dvoch izieb, na rovinatom pozemku o celkovej výmere 487 m² a rozmeroch 7,3 m x 66,7 m. K domu prislúcha v zadnej časti murovaná stodola, vhodná aj na využitie pre domáceho kutila podľa vlastných predstáv. Rodinný dom nevlastní energetický certifikát, predáva sa čiastočne zariadený, v dome ostáva kuchynská linka a spotrebiče, časť nábytku podľa dohody so záujemcom. Celkové mesačné náklady predstavujú cca 150,-eur/mesiac/trojčlenná rodina ( náklady na elektrinu a vykurovanie).

Pri vážnom záujme neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku.

LOKALITA:

Mesto Spišské Vlachy ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, v Krompachoch
(vzdialených cca 10 km) sa nachádzajú nákupné strediská TESCO, LIDL, nemocnica
a pod. Okolitá príroda - časť Zahura ponúka širokú škálu turistického vyžitia a
relax tak v letných, ako aj zimných mesiacoch.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60516 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 79990
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia