POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, rodinný dom Šarkan, tichá dedinka na výbežku Belianskych kopcov - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj trojizbový rodinný dom v obci Šarkan, na pozemku o rozlohe 2267m² s letnou kuchynkou, vedľajšími budovami, záhradou s ovocnými stromami a vinicou.

DISPOZÍCIA:

Chodba, vstupná predizba, jedna priechodná a dve nepriechodné izby, sprchový kút a samostatná toaleta. Letná kuchynka pozostáva z kuchynskej časti a kúpeľne.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom bol postavený v roku 1950, zo zmiešaných materiálov a strecha je škridlová. V strede domu je komín pre kachle na tuhé palivo. V izbách je pôvodná drevená podlaha a v ostatných miestnostiach je dlažba. Okná v izbách, na ktorých sú vonkajšie plastové rolety, sú pôvodné drevené, na chodbe a v toalete je plastové okno. K domu bola pristavaná menšia technická miestnosť, z ktorej je výstup na povalu a do pivnice.

TECHNICKÝ STAV:

Ústredné kúrenie bolo vymenené približne pred 20 rokmi a je zabezpečené radiátormi a plynovým kotlom. Teplá úžitková voda je riešená plynovým bojlerom. Vo dvore je prstencová studňa.

INŽINIERSKE SIETE:

Do domu je zavedený obecný vodovod, elektrina, plyn a odpadová voda je vedená do žumpy.

VÝHODY:

Mierne svahovitý priestranný pozemok s rozmermi 43 x 52 metrov, je celý oplotený a siaha až do druhej ulice.

LOKALITA:

Obec Šarkan leží v Podunajskej nížine na západnom výbežku Belianskych kopcov, v údolí medzi kopcami. Okolie je obklopené krásnou prírodou a tichom a je ideálnym miestom pre tých, ktorí túžia po dokonalom relaxe vo vidieckom prostredí. Nachádza sa tu Hotel Château Šarkan ***, ktoré na Vás dýcha históriou tohto výnimočného miesta.
Poloha a okolitá príroda ponúka možnosti turistiky, relaxu a rybolovu. Termálne kúpalisko Patince je vzdialené 28 km, Štúrovo 19 km, Nové Zámky 38 km a Komárno 41 km.

NÁZOR MAKLÉRA:

Túto nehnuteľnosť ocenia hlavne tí, ktorí hľadajú tichú, pokojnú lokalitu na bývanie alebo na víkendový pobyt.

"Neuveriteľne tichá a pokojná lokalita."
izieb
1010 m²
90 m²
58 m²
2267 m²
43x52
áno
hlina
pozemok
klasický

Andrea Vígh

Realitný maklér Komárno

0944... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0944 542 832 andreavigh[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Nových Zámkoch podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Nových Zámkoch, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Nových Zámkoch

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Nových Zámkoch.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61420 andreavigh[at]haloreality.sk 62990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Predaj nehnuteľnosti prebehol takmer bez mojej účasti, všetko bolo za mňa zariadené. Výborný servis.
  • Veľmi milá, ochotná pani.
  • Na pani Andreu som sa obrátil už dva razy, keď som byt kupoval a keď som iný byt predával. Jej profesionalita, empatia a rokmi overené skúsenosti však nie sú tým jediným, prečo som tak urobil. Bol to veľmi silný pocit, že jej môžem úplne dôverovať a vo všetkom sa na ňu spoľahnúť. Tvrdím to na základe svojich naozaj početných skúseností s komunikáciou s realitnými maklérmi. Pani Andrei želám, aby mala iba takých skvelých a spokojných klientov, ako som ja – pretože dobré obchody robia iba dobrí ľudia! :-)Martin Š.
  • Som veľmi spokojný s jej kompetentnosťou a vysoko hodnotím profesionálny a ľudský prístup pani Mihalekovej. TB
  • Spokojnosť s prácou pani Vigh je výborná, dokonca doteraz najlepšia než pri iných realitných kanceláriách. Výborná komunikácia, rýchle vybavenie pri predaji nášho pozemku. Má anjelskú dušu a budeme ju odporúčať aj známym. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a prajeme jej všetko len to najlepšie v pracovnom aj súkromnom živote.Lenka a Jozef Tatrnovci
  • Veľmi dobré rady a podpora pri predaji aj mimo neho. Baumann Ernst
REALITNÝ MAKLÉR Nové Zámky
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia