Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Poľný Kesov - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj rodinný dom v obci Poľný Kesov vzdialenej 19 km od krajského mesta Nitra. Je postavený v bočnej ulici mimo hlavnej cesty v centrálnej časti obce na rovinatom pozemku o rozlohe 1000 m² (28x36) orientovanom na juhovýchod.

Stavba: čiastočne podpivničený, štvorcový dom s manzardou v podkroví so zastavanou plochou cca 154 m², úžitkovou plochou 200 m², celkovou obytnou plochou vrátane kuchyne a príslušenstva 130 m². Dom je postavený z pálenej tehly, betónové základy a podlahy, trámový strop, valbová strecha s dreveným krovom a keramickou strešnou krytinou.
Dom skolaudovaný v r.1971 je v pôvodnom zachovalom technickom stave zodpovedajúcom veku a opotrebeniu.
Dom je pripojený na elektrinu 380V, plyn, vodovod, odpad riešený do žumpy, vlastná studňa na pozemku s možnosťou využitia v dome.
Vykurovanie ústredné plynovým kotlom, ohrev TÚV kombinovaný elektrina/plyn.

Interiér: podlahy keramická dlažba na chodbe, v kúpeľni a WC, drevené parkety v izbách, plávajúca laminátová podlaha v kuchyni, steny vápenno cementové omietky, tapety, maľovka, keramický obklad, okná drevené kastlíkové, liatinové radiátory.

Dispozičné riešenie: vstupná chodba, obývacia izba, spálňa, detská izba, kúpeľňa, WC, kuchyňa so vstupom do chodbičky k zadnému vchodu, komory a schodíšť do pivnice a do podkrovia na 1.NP, chodba so schodišťom, sklad a kotolňa (technická miestnosť) v suteréne, obytná manzardka s balkónom a úložné priestory (povala) v podkroví.

Exteriér: rovinatý slnečný, veľký pozemok s oddychovou zónou, ovocnými, okrasnými drevinami a záhradou na pestovanie zeleniny. Jeho súčasťou je altánok a murovaná letná kuchyňa.

Lokalita: v obci ležiacej juhozápadne od Nitry medzi riekami Váh a Nitra v údolí potoka Cedron je základná občianska vybavenosť vrátane materskej a základnej školy, liečebno-výchovného sanatória, obchodu, pošty a Thermalparku Nitrava, v ktorom je možnosť celoročného wellnessu vrátane ubytovania v hoteli alebo penzióne. Vyznačuje sa dobrou dopravnou dostupnosťou cca 15 min autom do Nitry a Šale.

Hodnotenie makléra: rodinný dom na trvalé bývanie alebo chalupárčenie v naozaj peknej, kľudnej dedinke s dostatkom možností na relax, cykloturistiku alebo rybárčenie určite stojí za vašu pozornosť. Odporúčam.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62259
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
48815 * 79000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62259
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia