Bezbariérový, zariadený byt s parkovacím miestom, v kúpeľnom meste Piešťany

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Piešťany

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
219 000 €

Ponúkame na predaj BEZBARIÉROVÝ, zariadený, priestranný byt s rozlohou až 92m². Nachádza sa v obľúbenom kúpeľnom meste Piešťany, na sídlisku Nikola Teslu, v zateplenej panelovej bezbariérovej bytovke na piatom poschodí zo šiestich. Ku bytu patrí aj kryté PARKOVACIE STÁTIE s priamym prechodom do bytového domu. K dispozícii sú 2 výťahy a pivnica.



DISPOZÍCIA:

priestranná vstupná chodba, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom + wc, spálňa s výstupom na balkón, obývacia izba, kuchyňa s jedálenským kútom a druhým balkónom + špajza

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

kompletná rekonštrukcia prebehla podľa návrhu architekta (firma IC DESIGN), boli menené elektrické rozvody, odpady, elektronický vrátnik, všade sú nové stierky. Kúrenie je zabezpečované liatinovými radiátormi s meračmi a bytový dom má svoju vlastnú kotolňu. Okná sú plastové s hliníkovými exteriérovými roletami. Na podlahách sú drevené parkety (parený agát ) a v kúpeľni keramická dlažba. Vchodové dvere sú bezpečnostné, zn. ADLO a majú 18 istiacich bodov. Byt disponuje dostatočným množstvom úložného priestoru vďaka vstavaným skriniam KOMANDOR v chodbe i spálni. Kuchyňa má špajzu s veľkým regálom a je v nej aj práčka. Kuchynská linka je zhotovená na mieru od českého výrobcu kuchýň HANÁK, ktorej súčasťou je vstavaná umývačka riadu, vstavaná rúra zn. Siemens, nerezový komínový digestor a sklokeramická varná doska až s piatimi varnými zónami. Súčasťou kuchynskej linky je aj voľne stojaca chladnička s mrazničkou zn. Liebherr. Kuchyňa je prepojená s jedálenským kútom s východom na druhý balkón veľký 2,9m². Prechod do obývacej izby je riešený kvalitnými interiérovými dverami, širokými 125 cm, zn. SAPELI. Obývacia izba poskytuje dostatok priestoru na oddych, zariadená je taktiež nábytkom na mieru, krásnou nasvietenou knižnicou, pohodlnou sedacou súpravou, TV Pioneer, satelit SKYLINK a praktickou komodou. Do bytu je privedený optický internet TELECOM. Z obývačky je v priečke urobený výrez, ktorý zútulňuje byt a presvetľuje chodbu. V spálni je priestranná manželská posteľ s dvomi bočnými stolíkmi a balkón 4,4m². Kúpeľňa má dostatočnú rozlohu, je v nej vaňa i sprchový kút + závesné wc zn. Villeroy Boch, batérie HANSA.

BYTOVÝ DOM:

je zateplený, panelový, zabezpečený kamerovým systémom, otváranie je elektronickým vrátnikom. Nachádza sa v ňom aj vnútroblok, kde si môžete odpočinúť pod korunami stromov s chodníkom vedúcemu ku krytým parkovacím miestam.

VÝHODY:

výhodou je absolútna bezbariérovosť celého bytového domu ako aj bytu, možnosť využívať 2 výťahy, oddychová zóna a pohodlné oplotené kryté privátne parkovisko s vlastným parkovacím státím. V tesnej blízkosti sa nachádza ambulancia lekára, zastávka MHD, TESCO, obchodné centrum, napojenie na diaľnicu D1.





LOKALITA:

kompletná sieť obchodov v bezprostrednej blízkosti, lekár priamo v bytovom dome, zastávka MHD, dobrá dostupnosť na autobusovú a železničnú stanicu a na diaľnicu D1

NÁZOR MAKLÉRA:

Veľmi pekný, príjemný byt s veľkou rozlohou, dvomi balkónmi, pivnicou a krytým parkovacím státím. Obrovskou výhodou je bezbariérovosť, čiže je vhodný aj pre osoby s telesným postihnutím, perfektná občianska vybavenosť lokality vrátane ambulancie lekára. Byt sa predáva zariadený, stačí sa len nasťahovať, ihneď po kúpe je volný.

"Bezbariérový, zariadený byt s parkovacím miestom, v kúpeľnom meste Piešťany "
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
92 m²
osobné
5/6
západ
áno
áno
áno
1987

Kvetoslava Jamrichova

Realitný maklér Topoľčany

0950... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0950 892 155 kvetoslavajamrichova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Piešťanoch podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Piešťanoch, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Piešťanoch

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Piešťanoch.

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64761 kvetoslavajamrichova[at]haloreality.sk 219000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62466
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia