Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový rodinný dom Nitra, Čermáň

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite Nitry, na Čermáni s veľkým potenciálom a veľkorysou rozlohou.

Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s rozlohou 772 m² v zastavanej časti mesta bez ďalšej výstavby.

DISPOZÍCIA RD

PRÍZEMIE – pozostáva z chodby, kotolne zo zánovným a plne funkčným plynovým kotlom, komory a dvoch miestností. Súčasťou tohto podlažia je tiež garáž s montážnou jamou pre jedno auto.

1. NP - pozostáva zo vstupnej priestrannej chodby so zabudovanou skriňou, vstupom do pivnice, kuchyne s komorou, obývacej izby a ďalších dvoch izieb, kúpeľne, samostatnej toalety.

TECHNICKÝ STAV
Rodinný dom bol postavený v r. 1980. Na dome boli vymenené plastové okná, vstupné dvere a nainštalovaný kamerový systém. Inak je v pôvodnom, ale veľmi dobrom technickom stave, čo umožňuje rekonštrukciou podľa vlastných predstáv nového majiteľa.

IS - mestský vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do kanalizácie. Kúrenie je zabezpečené centrálne radiátormi, zdrojom tepla a teplej úžitkovej vody je plynový kondenzačný kotol so zásobníkom teplej vody.

Na pozemku sa nachádza vysadený vinič a úžitková záhrada. Okolie domu je udržiavané a sú tu vysadené ihličnaté stromy a okrasné kríky.

Priemerné mesačné náklady na bývanie sú vo výške cca 120 eur. Nehnuteľnosť nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a k dispozícii ihneď.

Príjazdová cesta je po spevnenej obecnej asfaltovej ceste. Zabezpečuje tak bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo na pozemku.

LOKALITA
Mestská časť Čermáň je vyhľadávanou lokalitou a nachádza sa iba 3 km od centra mesta Nitra, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. V okolí domu sa nachádzajú všetky možné nákupné možnosti, poliklinika, lekárne, detské ihriská, mestská hala, pošta a taktiež podniky na možné posedenie s priateľmi. Okolie sa vyznačuje vynikajúcimi možnosťami pre rodinný život.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62437
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60920 janagasparovicova[at]haloreality.sk 239990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62437
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia