Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, komerčný objekt Nitra, Mlynárce, Štúrova ul. - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 18 rokov prosperujúcu prevádzku verejného stravovania s kompletným technickým vybavením, denne navštevovanou jedálňou, pravidelne zabezpečovanými akciami (svadby, promócie, jubileá, externý catering), rozvozom obedov pre firmy v okolí a výborne fungujúcimi dodávateľsko-odberateľskými vzťahmi.

Budova a pozemok
V priebehu posledných rokov prešla budova komplexnou rekonštrukciou zvonka aj zvnútra. Zastavanú plochu 521 m² je potrebné vnímať dvojnásobne, pretože budova je v celom pôdoryse podpivničená. Do budovy vstupujeme cez presklený vestibul obojstranne automaticky otváranými dverami. Po schodoch vystupujeme na horné podlažie, kde sa nachádza jedáleň a súčasne spoločenská miestnosť pre realizáciu akcií, v druhej polovici kuchyňa, skladovacie priestory, kancelária a toalety. Pravým alebo ľavým schodišťom sa dostávame do podzemného podlažia - suterénu, v ktorom sa nachádza množstvo rôznych funkčných priestorov ako napr. kotolňa, sklady, mrazničky, škrabka zemiakov, šatňa so sprchovacími kútmi, "spodná" kancelária a mnohé iné.
Udržiavaný, čiastočne zatrávnený a vysadený pozemok 1733 m², s prístupovou cestou ponúka parkovanie pre vozidlá prevádzky a asi 20 parkovacích miest pre zákazníkov, ktorí denne navštevujú zariadenie. Celý areál je oplotený, vstup je cez elektronicky ovládanú bránu a celý objekt je monitorovaný kamerami a napojený na externú ochranu.

Technológie, zariadenie a inventár
Súčasťou predaja je kompletné technické vybavenie kuchyne a ostatné technické zariadenia pre výrobu minimálne 500 jedál denne. K inventáru patrí výbava na zabezpečenie rôznych akcií vo farebnom ladení podľa želania zákazníkov. V prípade záujmu poskytneme zoznam hlavných zariadení a ďalšie požadované informácie.

Ostatné informácie
Majiteľ ponúka ako bonus bezplatné odovzdanie dlhodobo fungujúcich dodávateľsko-odberateľských vzťahov, funkčnú webovú stránku a vlastné know-how z celoživotného pôsobenia v gastro biznise.

Ponúkaná cena je vrátane DPH.




Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62323
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50578 andreajassova[at]haloreality.sk 799000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62323
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia