POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, chalupa Liptovská Porúbka - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
198 000 €
209 000 €
11 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný rodinný dom s obytným podkrovím a samostatnou garážou nachádzajúci sa v obci Liptovská Porúbka. Dom je situovaný v zátiší, schovaný pred ruchom z hlavnej cesty. Je vhodný nielen na trvalé, ale aj na rekreačné bývanie. Predáva sa spolu s pozemkom o veľkosti 358 m², ale môžete k nemu získať aj ďalších 200 m² priľahlého zatrávneného pozemku.

Tehlový dom so sedlovou strechou a krytinou BRAMAC bol kompletne a kvalitne zrekonštruovaný zvonku aj zvnútra vrátane nových rozvodov a omietok, je zateplený, napojený na elektrinu, vodu a kanalizáciu.

Už pri vstupe na pozemok Vás zaujme exteriér domu, ktorý je upravený veľmi prakticky a vkusne - zámková dlažba medzi domom a samostatnou garážou (21,5 m²), úhľadne upravená trávnatá plocha, okrasné a vyvýšené zeleninové záhony. Pri pohľade na dom Vás určite nadchne slnečná zimná záhrada, resp. zasklená terasa s posuvnými dverami a oknami, v ktorej môžete vďaka južnej orientácii príjemne tráviť čas v lete aj v zime.

Interiér domu je veľmi príjemný a útulný, navodzuje pocit, že ste na dovolenkovej chate. Vykurovanie je ústredné elektrické (na prízemí podlahové), ale dlhé sychravé večery si môžete spríjemniť aj kúrením v krbe so zabudovaným prieduchom do podkrovia. V dome je nainštalovaný kamerový a bezpečnostný systém, v obývacej miestnosti vstavaný audio systém. Okná sú drevené, v podkroví plastové, podlahy plávajúce a dlažba. Kuchyňa je vybavená vstavanými spotrebičmi - umývačkou riadu, el. rúrou, varnou doskou a novou chladničkou s mrazničkou. Na prízemí sa nachádza kúpeľňa so sprchovým kútom a v podkroví kúpeľňa s vaňou. Ohrev TÚV je el. bojlerom.

Dispozícia domu:
vstup do domu je cez predsieň do chodby, z ktorej je vstup do spálne a do kuchyne spojenej s obývacou miestnosťou. Z nej sa vstupuje do zimnej záhrady a do užšej chodby, v ktorej sa nachádza na jednej strane vstup do samostatnej toalety a vstup do kúpeľne a na druhej strane vstupné dvere do zimnej záhrady. Na konci tejto chodby sa nachádza schodisko vedúce do obytného podkrovia, pod ktorým je schovaná špajza. V podkroví sa chodbou so vstavanými skriňami dostanete do priechodnej obývacej izby a z nej do ďalšej chodby, z ktorej sa vstupuje do spálne a do kúpeľne s toaletou.

V prípade záujmu je možné spolu s touto nehnuteľnosťou kúpiť aj susednú chalupu (tiež vhodnú na rekreačný prenájom) spolu s pozemkom o veľkosti 173 m² v cene 75.000 €, prípadne aj vedľajší zatrávnený 7,5-árový pozemok, na ktorom stojí stará drevenica so súpisným číslom, v cene 45.000 €.

Lokalita:
nehnuteľnosť je situovaná v obci nachádzajúcej sa v tesnej blízkosti mesta Liptovský Hrádok, v ktorom je kompletná občianska vybavenosť. Na diaľnicu sa dostanete autom za 6 minút, do 15 minút ste napr. v skanzene v Pribyline alebo na termálnom kúpalisku v Lipt. Jáne, do 20 minút na Liptovskej Mare, ale aj v niektorom z lyžiarskych stredísk. Všetky atrakcie Liptova máte na dosah, stačí si len vybrať.

Výhody kúpy tejto nehnuteľnosti:
* južná orientácia domu
* slnečná zimná záhrada
* samostatná garáž s diaľkovo ovládanou bránou

"Zrekonštruovaný dom /chalupa/ na bývanie alebo prenájom na Liptove"
tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
trieda
107 m²
140 m²
358 m²
áno
áno
tehlová
pozemok
2

Ing. Janka Čurillová

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 998 848 jankacurillova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59987 jankacurillova[at]haloreality.sk 198000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní klienti pri podpisovaní nájomnej zmluvy od trojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Moj kontakt s maklerkou bol velmi dobry, Cely proces predaja prebiehal hladko. O všetkom som bola dobre informovana. Urcite by som ju odporucala dalsim predajcom. Z.O.
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní rodinného domu v okrese Spišská Nová Ves, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní klienti pri podpisovaní nájomnej zmluvy jednoizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • S pani Čurillovou som bol nad mieru spokojný, nie že len profesionalita, ochota ale aj super konverzácia môžem len odporúčať. Ďakujem veľmi pekne za spoluprácu.Frielich Štefan
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní trojizbového bytu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní trojizbového bytu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní klienti pri preberaní bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Chcela by som poďakovať maklerke Janke Čurillovej a jej manželovi Jánovi Čurillovi za profesionálny prístup pri predaji rodinného domu v Slatvine. Vždy nás na čas informovali o novinkách okolo predaja , na prehliadky domu prišli vždy načas a boli ústretoví k ľudom ktorí mali záujem...Nemali problém prísť ukázať ľuďom dom aj viackrát za týždeň aj keď mali od nás veľa kilometrov. Ľuďom aj nám sa ich statočná a svedomita odvedená praca veľmi páčila . Vedeli odpovedať na všetky otázky ktoré kupujúci žiadali a boli ústretoví im vždy pomôcť v ktorej kolvek oblasti ohľadom kupi. Ďakujeme Janke a Jankovi za predaj a prajeme im veľa spokojných klientov ako sme my pri kúpe a predaji nehnuteľnosti. Ešte raz Ďakujeme veľmi pekne a prajeme im veľa úspechov v práci. S pozdravom Gondová Marcela
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní trojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia