Krásna tichá lokalita a kvalitná novostavba len 10 minút od okresného mesta

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Levice, Kalinčiakovo, skolaudovaný 4 izbový rodinný dom - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
184 900 €

Ponúkame vám na predaj priestrannú a skolaudovanú nízkoenergetickú novostavbu 4-izbového rodinného domu.
Nachádza sa v novej rozrastajúcej sa zástavbe rodinných domov v mestskej časti Kalinčiakovo, okres Levice.

Rodinný dom je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 754 m² (š 21 x d 36 m), zastavaná plocha domu 117 m² + terasa orientačne 30 m².

Stavba je zhotovená z tehly, izolovaná Nobasilom, strecha šikmá valbová, strešná krytina betónová škridľa.

Dispozícia: zádverie, chodba, obývačka s krbom prepojená s jedálenským kútom spojeným s kuchyňou, 3 samostatné izby, priestranná kúpeľňa s možnosťou osadiť vaňu aj sprchový kút, toaleta, technická miestnosť s práčovňou.

Z obývacej izby je priamy výstup na terasu s orientačnou rozlohou 30 m².

IS - dom je napojený na elektrinu, plyn, obecný vodovod, odpad je odvádzaný do kanalizácie.

Kúrenie v dome je riešené ústredným podlahovým vykurovaním, ktoré zabezpečuje plynový kondenzačný kotol. Doplnkovým zdrojom vykurovania je krb na pevné palivo.
Ohrev vody zabezpečuje taktiež plynový kotol.
Vetranie v dome je riešené rekuperačnou jednotkou.

Dom sa predáva skolaudovaný s prideleným súpisným číslom.

V cene nehnuteľnosti sú hladké striekané sadrové omietky, vypínače, zásuvky, vykurovanie, krb (komín), rekuperačná jednotka, znížené sadrokartónové stropy s prípravou na bodové osvetlenie, príprava na exteriérové žalúzie. Fasáda je ukončená exteriérovou omietkou s maľovkou.

Možnosť dokončenia interiéru na kľúč (kuchynská linka so spotrebičmi, podlahy, dlažby, obklady, interiérové dvere so zárubňami, sanita, obklad a dlažba v kúpeľni a toalete).

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve 1 majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou a k dispozícii je novému majiteľovi okamžite.

Mesačné náklady na prevádzku domu sú cca 100 eur/mesiac (kúrenie, osvetlenie, spotrebiče).

Príjazdová asfaltová komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k RD ako aj parkovanie.

Mestská časť Kalinčiakovo je veľmi obľúbenou lokalitou, ktorá ponúka tiché a pokojné prostredie pre bývanie. V obci sa nachádzajú potraviny, pohostinstvo, materská škola, ostatné inštitúcie k rozšíreniu občianskej vybavenosti ponúkne priamo okresné mesto Levice.

V blízkosti výstavby sa nachádza obľúbené kúpalisko Margita-Ilona, kde si obyvatelia môžu spestriť teplé letné dni.

Vzhľadom na kvalitu zhotovenia stavby, zaujímavú rozlohu pozemku, ktorá postačuje na bežné každodenné aj sezónne externé aktivity, bezproblémové parkovanie vo dvore domu či pred domom, možnosť dokončiť si interiér podľa svojich predstáv, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Ak vás táto zaujímavá novostavba zaujala, viac informácií Vám rada poskytnem pri nezáväznej osobnej obhliadke, neváhajte ma kontaktovať.

"Krásna tichá lokalita a kvalitná novostavba len 10 minút od okresného mesta"
izieb
trieda
754 m²
95 m²
60 m²
754 m²
21x36
áno
áno
2022
tehlová
pozemok
bungalov

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Leviciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Leviciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Leviciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Leviciach.

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61477 juditajanickova[at]haloreality.sk 184900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • S pani Janíčkovou sme boli nadmieru spokojní. So všetkým nám vždy hneď pomohla, dokonca aj cez víkend. Robí si svoju prácu na 110 percent. Veľmi milá a ľudská pani maklérka. Môžem len odporučiť. J. R.
  • Chcem sa týmto poďakovať realitnej maklerke pani Judite Janickovej, ktorá mi sprostredkovala predaj nehnuteľností vo Velkom Duri. Vysoko si vážim jej profesionalitu ochotu a obetavosť akou som sa u nej stretla. Odporúčam je majsterka vo svojom obore za co jej patrí veľká vďaka. A. K.
  • Veľmi sme boli spokojní s pani Janíčkovou, príjemné a profesionálne vystupovanie. Ďakujeme jej za náš domček.
  • P.Janíčková si svojou profesionalitou získala moju dôveru a svojim riešením problémov a usmerňovaním dokázala aj v tejto nepriaznivej dobe úspešne predaj môj byt...odporúčam. Zuzana T.
  • Šikovná, ochotná, príjemná a starostlivá, tak presne by mal vyzerať (vystupovať) realitný maklér. Veľmi príjemná skúsenosť a skvelé vyjednávacie a diplomatické schopnosti. Dokázala udržať obe strany mimo Stress a vzťah predávajúci-kupujúci v pokoji aj za ťažších chvíľ. Odporúčam.Noro Odinson
  • Chcem sa poďakovať pani Judite Janíčkovej za profesionálny prístup,ochotu a trpezlivosť pri predaji nášho domu. Spolupráca s ňou bola vynikajúca. Oceňujem, že mi pomohla nastaviť najlepšiu možnú cenu nehnuteľnosti. O každom kroku ma vopred informovala, všetko sme spoločne diskutovali a hľadali najlepšie riešenia. Mohla som sa na ňu od začiatku až do konca celého procesu spoľahnúť. Určite by som jej služby využila aj v budúcnosti a taktiež odporučila rodine aj známym. ĎakujemMonika Kondačová
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní bytu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci trojizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Pani Janíčková milá, ústretová, pohotová, veľká spokojnosť. Ďakujem za sprostredkovanie predaja. S.Š.
  • Spokojná predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v Leviciach, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Odbornosť, ochota, ústretovosť, neviem ako lepšie by som sa vyjadril, Zolran Mankovicky
REALITNÝ MAKLÉR Levice
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia