Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Ivanka pri Dunaji, okr. Senec, Kalinčiakova - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj osemročnú novostavbu trojizbového rodinného domu, postavenú na 831 m² pozemku v Ivanke pri Dunaji, časť Farná. Priestorovo veľkorysý a nadštandardne zariadený bungalov ponúka na 199 m² zastavanej a 145 m² obytnej plochy útulné bývanie pre viacčlennú rodinu a zároveň dostatočný priestor na relax, záhradníčenie alebo prácu z domu. Dom je rozdelený na dennú, nočnú a pracovnú časť. Najväčšia miestnosť spája obývaciu izbu, jedálenský kút a kuchyňu a k dispozícii má dve komory a malú toaletu s umývadlom. Chodba do nočnej časti nás zavedie do spálne so samostatnou miestnosťou pre šatník, do detskej alebo hosťovskej izby a do hlavnej kúpeľne s rohovou vaňou, sprchovacím kútom, saunou a toaletou. V chodbách sú osadené vstavané skrine, ktoré ponúkajú množstvo úložného priestoru. Veľká pracovňa je umiestnená v technologickej časti domu a s neveľkými nákladmi by ju bolo možné prestavať na štvrtú obytnú izbu alebo relaxačnú miestnosť. Výnimočne je riešené vykurovanie domu, ktoré zabezpečuje kombinácia teplovzdušnej jednotky s rekuperáciou a krbu, ktorý je napojený na teplovzdušný rozvod. Teplú vodu pripravuje trivalentný zásobníkový ohrievač, pripojený na termické solárne kolektory, ktoré šetria spotrebu elektrickej energie. Dom je zaradený v energetickej triede B. Priemerné mesačné náklady predstavujú 140 EUR. Vstup na pozemok je cez elektronicky riadenú posuvnú bránu alebo vstupnou bráničkou s video vrátnikom. Dom je zabezpečený elektronickým ochranným systémom. Pohodlie bývania v rodinnom dome poskytujú dve zastrešené terasy - pred a za domom. Parkovanie pre tri autá umožňuje veľký prístrešok umiestnený za vstupnou bránou na pravej strane domu a pozemku. Pýchou súčasných majiteľov je starostlivo udržiavaný a zavlažovaný pozemok okolo domu, ktorý je súčasne trávnikom, ovocným sadom a zeleninovou záhradkou. Záhradné náradie a ostatné nevyhnutné potreby pre domácich majstrov sú uložené v murovanom záhradnom domčeku s rozlohou 16 m², ktorý je ukrytý v zadnom rohu pozemku. Ivanka pri Dunaji je vyhľadávanou lokalitou pre tých, ktorí si chcú po rušnom pracovnom dni v hlavnom meste oddýchnuť v kľude a tichu vlastnej záhrady. Vo vzdialenosti asi jeden km od domu sa nachádza ivanské štrkovisko. Cesta do centra Bratislavy trvá autom 15 - 20 minút.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
42316 * 278900
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia