Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, pohostinstvo a obchod Horné Dubové + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj prevádzkovú budovu v obci Horné Dubové vzdialenej necelých 20 km od krajského mesta Trnava. Je postavená v centrálnej časti obce na mierne svahovitom pozemku o rozlohe 836 m² s orientáciou na juhovýchod. Pozostáva z dvoch prevádzok (obchod/pohostinstvo) s príslušenstvom a samostatne stojacej budovy skladu s prístreškom na pozemku.

Stavba: nosný systém ja skelet z monolitického betónu v kombinácii s nosným murivom hrúbky 50-60 cm. Strecha rovná, pokrytá zvarovanými asfaltovými pásmi s kompletným oplechovaním. Vonkajšia omietka brizolitová v kombinácii s keramickým soklom. Na nakladacej rampe plechové prístrešky. Samostatná budova skladu s prístreškom a garážou betónové základy, nosné múry tehlové hrúbky 45 cm, podlahy betónový poter, omietky hladké vápennocementové. Strecha šikmá, drevený krov s keramickou strešnou krytinou.
IS: elektrina 380V, plyn, vodovod, odpad riešený do žumpy 42 m3.
Zastavaná plocha je 333 m², úžitková plocha obchod 143 m², úžitková plocha pohostinstvo 143 m², úžitková plocha sklad s prístreškom 47 m².

Interiér: vnútorné omietky hladké štukové, podlahy terazzová a keramická dlažba. Okná v prednej časti plastové, v zadnej časti zdvojené drevené, vstupné dvere oceľovohliníkové presklené, interiérové dvere drevené v kovových zárubňiach, ohrev TÚV a vykurovanie centrálne plynovým kotlom s radiátormi a elektrické zásobníkové ohrievače.

Dispozičné riešenie: OBCHOD – predajňa, sklad + kancelária, šatňa, sociálne zariadenie pre personál, spoločná kotolňa so samostatným vchodom zvonku. POHOSTINSTVO – odbytová plocha, výčap, sklad (pôvodne kuchyňa), šatňa, sociálne zariadenie pre personál, chodba so zadným vchodom, chladiareň, sociálne zariadenie pre hostí, zastrešená terasa.

Exteriér: mierne svahovitý slnečný pozemok lichobežníkového tvaru prevažne zatrávnený s výmerou voľnej plochy 503 m².

Lokalita: obec leží na Trnavskej pahorkatine severne od Trnavy v dosahu úpätia Malých Karpát. V obci je funkčná prevádzka potravín, obecný úrad a kostol, ostatná občianska vybavenosť v okolitých obciach.

Hodnotenie makléra: vzhľadom k absencii pohostinstva v obci a predajne potravín v prenájme je to zaujímavá príležitosť pre človeka, ktorý má možnosť zainvestovať do vlastného podnikania .

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50508 * 99000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia