Bezkonkurenčná nehnuteľnosť len 10 km od okresného mesta Levice

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Čajkov, výnimočná viacgeneračná rodinná vila - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE

Ponúkame vám na predaj výnimočnú a exkluzívnu rodinnú novostavbu - dvojdom v obci Čajkov v okrese Levice.
Viacgeneračný rodinný dom je dvojpodlažný a takmer úplne podpivničený.

Nehnuteľnosť sa nachádza na pozemku s celkovou orientačnou rozlohou 1253 m² (23x56 m) v tichej a pokojnej lokalite obce mimo rušnej hlavnej komunikácie.

Dom bol postavený z tehly a tvárnic, krytina strechy škridľa Bramac betónová. Prvá, toho času už obývaná časť domu, bola skolaudovaná v roku 2014.

Táto krásna rezidenčná vila pozostáva z dvoch vzájomne spojených častí s vlastným vstupom, už skolaudovaná prvá časť domu je priamo napojená na rozostavanú stavbu druhého rodinného domu v štádiu holodom, pričom sú stavby v interiéri vzájomne prepojené. Výhodou nehnuteľnosti je, že je možné menším stavebným zásahom stavby v interiéri úplne oddeliť.

Dispozícia nehnuteľnosti:

Prízemie 1. časť domu
- zádverie, vstupná chodba prepojená so vstupom do druhej časti domu, priestranná obývacia miestnosť s krbom spojená s kuchyňou s výstupom na balkón, komora, kúpeľňa s toaletou.
V tejto časti domu sa nachádza schodište na prvé poschodie domu a tiež schodište do podpivničenej časti s garážou.

Prízemie 2. časť domu
2 chodby, priestranná hala/jedáleň s krbom, 1 spálňa s výstupom do záhrady a priamym vstupom do kúpeľne a toalety, kuchyňa.
Prízemie umožňuje dvoma vchodmi vstup do pivničnej časti a taktiež na prvé podlažie domu.

1.NP 1. časť domu
- chodba s priamym vstupom do všetkých miestností podlažia, 3 slnečné spálne s balkónom, šatník, kúpeľňa s toaletou.

1.NP 2. časť domu
- spálňa s výstupom na terasu, kuchyňa, šatník, priestranná obývacia izba/hala s výstupom na terasu, 2 hosťovské izby, priestranná galéria s balkónom, chodba.
Z tohto podlažia sa dvoma východmi dostanete na prízemie domu.

Suterén/pivničná časť - garáž s elektrickým pohonom 2 brán pre 2 vozidlá s priamym vstupom do 1. časti domu, 5 miestností. V tejto časti je umiestnený bojler aj vykurovacie teleso.

IS - obecný vodovod, elektrina, odpad je z celej stavby vedený do kanalizácie, plyn v dome nie je k dispozícii. Vykurovanie prvej časti domu je riešené elektrickým kotlom a radiátormi, taktiež krbom umiestneným v obývacej miestnosti.
Ohrev vody zabezpečuje veľkoobjemový elektrický bojler, ktorý elektrinou zásobujú solárne kolektory umiestnené na streche domu.

Vykurovanie druhej časti domu je možné zabezpečiť taktiež elektrickým kotlom s rozvodmi na radiátory, prípadne vykurovacím telesom na pevné palivo, keďže aj táto časť domu disponuje komínom. Chýbajúce teplo zabezpečí aj krb umiestnený v priestrannej hale/jedálni. Pripravené sú tu aj rozvody vody, ohrev teplej vody by mal zabezpečovať bojler.

Prvá časť rodinného domu je pripravená na okamžité bývanie, druhá časť si vyžiada investíciu na dokončenie.

Dvor a prístup do domu sú upravené zámkovou dlažbou, pred domom sa rozprestiera priestranná terasa s dlažbou, ktorá je čiastočne krytá poschodím domu.
Pozemok za rodinným domom so zaujímavo riešeným prístupom ponúka dostatočný priestor na externé aktivity a relax.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa a kúpou bude voľná podľa dohody.

K dispozícii je k nahliadnutiu znalecký posudok z r. 2019, ktorý aktuálnu cenu nehnuteľnosti priznáva.

Svojou úžitkovou plochou a dispozíciou môže byť táto nehnuteľnosť predurčená na viacgeneračné bývanie, prípadne pre bývanie viacerých rodín vrámci celého domu.

Rodinnú vilu odporúčame taktiež na investičné účely, účely podnikania, či už ako sídlo firmy spojené s bývaním, pre turistický sektor napríklad ako menší penzión, či pre iné možné komerčné využitie.

Vzhľadom na tichú a pokojnú lokalitu, okamžite obývateľný stav nehnuteľnosti, ktorú je možné popri bývaní prispôsobiť si dokončením podľa vlastných predstáv a blízkosť okresného mesta len 10 km, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Obec Čajkov je krásnou obľúbenou obcou, no zároveň obcou známou starými tradíciami remesla. Disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou, na svoje si tu tak prídu všetky generácie.

Ak vás táto neopakovateľná nehnuteľnosť zaujala, rada zodpoviem všetky ďalšie otázky a prevediem vás osobnou obhliadkou. Neváhajte ma kontaktovať.





"Bezkonkurenčná nehnuteľnosť len 10 km od okresného mesta Levice"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
trieda
412 m²
510 m²
298 m²
1253 m²
23x56
áno
áno
áno
2014
tehlová
pozemok
rodinná vila
2

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Leviciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Leviciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Leviciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Leviciach.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60412 juditajanickova[at]haloreality.sk 410000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Šikovná, ochotná, príjemná a starostlivá, tak presne by mal vyzerať (vystupovať) realitný maklér. Veľmi príjemná skúsenosť a skvelé vyjednávacie a diplomatické schopnosti. Dokázala udržať obe strany mimo Stress a vzťah predávajúci-kupujúci v pokoji aj za ťažších chvíľ. Odporúčam.Noro Odinson
  • Pani maklérka je veľmi profesionálna a zodpovedná, pri kúpe a prepise nehnuteľnosti veľmi ochotná. Boli sme veľmi spokojní, v mnohých veciach nám vyšla v ústrety, radi s ňou budeme spolupracovať aj v budúcnosti. HJ
  • S pani Janíčkovou sme boli nadmieru spokojní. So všetkým nám vždy hneď pomohla, dokonca aj cez víkend. Robí si svoju prácu na 110 percent. Veľmi milá a ľudská pani maklérka. Môžem len odporučiť. J. R.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní bytu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní klienti pri odovzdávaní rodinného domu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní predávajúci a kupujúci rodinného domu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Super max. profi. Až som prekvapený, škoda, že som skôr nevolal. S pozdravom Tibor P.
  • Chcem sa poďakovať pani Judite Janíčkovej za profesionálny prístup,ochotu a trpezlivosť pri predaji nášho domu. Spolupráca s ňou bola vynikajúca. Oceňujem, že mi pomohla nastaviť najlepšiu možnú cenu nehnuteľnosti. O každom kroku ma vopred informovala, všetko sme spoločne diskutovali a hľadali najlepšie riešenia. Mohla som sa na ňu od začiatku až do konca celého procesu spoľahnúť. Určite by som jej služby využila aj v budúcnosti a taktiež odporučila rodine aj známym. ĎakujemMonika Kondačová
  • Pani Janíčkovú môžem len odporučiť, má perfektný prístup ku klientovi - profesionálny a zároveň priateľský, samozrejme je informovaná, zodpovie všetky otázky, poradí a pomôže. Kúpa bytu prebehla bez problémov a rýchlo. Ďakujem, Lýdia
  • Odbornosť, ochota, ústretovosť, neviem ako lepšie by som sa vyjadril, Zolran Mankovicky
  • Spokojní kupujúci a predávajúci rodinného domu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Veľmi profesionalne jednanie s klientom, usmievavá a ochotná pomôcť. Určite odporúčam pre predaj Vašej nehnuteľnosti.Vrecníkova Zuzana
REALITNÝ MAKLÉR Levice
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia