Rodinný dom s príjemnou atmosférou, sálajúci pokoj a pohodu.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bratislava Vrakuňa, blízkosť lesoparku - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj krásny príjemnou atmosférou sálajúci nízkoenergetický rodinný dom, s modernými technológiami v Bratislave, v mestskej časti Vrakuňa, v blízkosti zelene lesoparku. Celková plocha pozemku je 727m², celková plocha domu je 254 m². Dom je dvojpodlažný so suterénom. Plocha horného podlažia je 64 m², prízemie má 127 m², suterén 63 m². K domu prislúcha terasa 38 m², dielňa 30 m², samostatne stojaca garáž 23 m² a altánok 25 m². Náklady pre 3 osoby 175 eur mesačne. Dom sa predáva nezariadený so zabudovanými spotrebičmi. Možná dohoda.

DISPOZÍCIA:

Po vstupe Vás privíta priestranná vstupná miestnosť, vľavo so samostatným šatníkom a lavicou. Presklenými dverami sa dostanete do chodby, odkiaľ sa vstupuje do samostatných dvoch izieb, jedna slúžiaca ako detská izba, druhá ako spálňa so šatníkom. Dispozične najväčším priestorom domu je obývacia izba s krbom, spojená s kuchyňou / ku ktorej prislúcha špajza / a jedálňou. Priestor je presvetlený vďaka širokému preskleniu a orientáciou na juh, s východom na terasu. Na prízemí sa nachádza aj kúpeľňa, samostatné WC, technická miestnosť, vstup do suterénu, kde je herňa / stolný futbal, šípky/, spoločenská miestnosť s biliardovým stolom, posedením a posilňovňou s prechodom do záhrady, vinná pivnica, špajza, technická miestnosť s navŕtanou studňou.
S prízemia sa krásnym schodiskom dostanete na poschodie, kde sú dve samostatné izby, šatník, veľkoryso riešená kúpeľňa, WC, a východ na horné terasy.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Novostavba, nízkoenergetický dom, energetický certifikát A, použitý materiál je tehla Heluz Family 38 cm + minerálna vlna 12 -15 cm, plynový kotol Vailant, kúrenie je podlahové, rekuperácia / zn. VENT - AXIA/, s predprípravou na chladenie, 5 zónové osvetlenie v obývacej izbe + led-pás, osvetlenie s možnosťou prechádzania so studenej do teplej farby. Na južnej strane sú zabudované žalúzie s časovačom a senzorom na vietor a slnko.
Garáž je priechodná, má el. prípojku na 400 V, takáto prípojka je aj v zadnej časti pozemku s možnosťou nabíjania elektromobilu. Svetlá v záhrade a vpredu na dome je možné riadiť hlasom, prípadne sú nastavené na určitý čas. Záhrada je s murovanými vyvýšenými záhonmi a automatickým závlahovým systémom s časovačom a senzorom dažďa. Do záhrady je dotiahnutá aj pitná voda. Voda zo studne je využívaná na závlahu celej okrasnej záhrady, trávnika aj predzáhradky. Záhrada je v úžasnej starostlivosti pani domu. Zadná časť pozemku je tiež dostupná po samostatnej ceste, / v spoluvlastníckom podiele so susedom / bránou nenápadne zakomponovanou do pekného oplotenia. Nachádza sa tu okrúhly bazén/ priemer 3,5 m, hĺbka 1,5 m / na slanú aj sladkú vodu, s pieskovou filtráciou, a solárna sprcha na schladenie v letných dňoch. Rohový akumulačný krb a altánok zabezpečí príjemné posedenie s rodinou či priateľmi. Na parkovanie je k dispozícii garáž, vonkajšie parkovanie pred domom / 30 m²/ alebo v zadnej časti pozemku 25 m². O bezpečnosť sa postará videovrátnik, alarm / Jablotron/ a externé kamery so záznamom.

VÝHODY:

- novostavba
- moderné technológie
- prepracovanie detailov interiéru aj exteriéru
- energetický certifikát A - nízkoenergetický dom
- nízke náklady
- studňa navŕtaná v pivnici domu
- veľký suterén, vhodný aj na podnikanie
- prístupová cesta aj zo zadnej strany pozemku
- dielňa, samostatná murovaná garáž prístupná z oboch strán / spredu aj zo zadnej časti pozemku /

MESAČNÉ NÁKLADY:

175 eur

LOKALITA:

- tichá lokalita rodinných domov
- blízkosť lesoparku - 5 min. pešo
- športové vyžitie, blízkosť cyklotrasy
- hneď za hranicou mestskej časti Ružinov
- 6-9 min. autom centrum Ružinova, Ružinovská nemocnica, jazero Štrkovec, MŠ,
ZŠ, Kaufland, Billa, Lidl, pošta reštaurácie, bary,

"Rodinný dom s príjemnou atmosférou, sálajúci pokoj a pohodu."
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
trieda
254 m²
200 m²
727 m²
áno
áno
áno
2019
tehlová
pozemok
rodinná vila
2

Mgr.art. Mária Markus

Realitný maklér Bratislava

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 731 533 mariamarkus[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65321 mariamarkus[at]haloreality.sk 719900
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia