Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Bratislava Dúbravka, Polianky - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj jednoizbový byt v modernom komplexe Čerešne fine living v Bratislave IV. - Dúbravka, Polianky. Byt sa nachádza na 2/5 poschodí s celkovou plochou 29m², vrátane balkóna.
Byt je moderný, predáva sa ako holobyt, možnosť poradenstva architekta v cene. Má plastové okná, laminátovú plávajúcu podlahu vo vstupnej chodbe a v izbe, dlažbu v kúpeľni. Byt je orientovaný východne, z balkóna je pekný výhľad na zeleň. K bytu prislúcha aj pivničná kôbka o výmere 2,07m².

Polyfunkčný komplex Čerešne vytvára dynamické podmienky a podnetné zážitky prispôsobené na komunitné bývanie. Dizajnovo riešené spoločenské priestory nasledujú princípy moderného bývania s dôrazom na komunitné spolužitie a priateľskú atmosféru. Vzájomne poprepájané dvory sa líšia funkciami, čim vyvažujú pomer oddychových, športových a spoločenských aktivít. K dispozícii sú komunitné záhrady pre pestovanie zeleniny, multifunkčné ihrisko, trávnaté plochy pre oddych, v pláne sú aj kočíkové dráhy, vodná lagúna a sánkovací kopec, s prístupom zabezpečeným iba pre majiteľov bytov. K dispozícii sú tiež dva boxy pre dobíjanie elektromobilov.

Tichá a príjemná lokalita ponúka výbornú občiansku vybavenosť, možnosti športových aktivít a oddychu. V blízkosti sú potraviny Billa, Lidl Tesco, Kaufland na 300m od bytového domu, väčšie nákupné centrum Bory Mall na 8 minút autom. V okolí nájdete tiež fitness centrá, kúpaliská, futbalové ihrisko, hokejový štadión, poštu, kaviarne, reštaurácie, bistrá. Dúbravka ponúka nadštandartný výber škôl ako aj výlety do prírody: v blízkosti je Líščie Údolie, vhodné pre športové aktivity a Karpaty, vyhľadávané pre možnosti turistiky.

Dobrá dopravná dostupnosť autobusom.

Výhodou bývania je možnosť nového majiteľa zariadiť si byt podľa vlastných predstáv a dôraz na spolužitie, ktorý komplex Čerešne fine living prináša.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51517 * 126990
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia