Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Devínska Nová Ves, Bratislava IV, Ivana Bukovčana - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj krásny, kvalitne zrekonštruovaný trojizbový byt v Bratislave, Devínska Nová Ves, ulica Ivana Bukovčana. Plocha bytu vrátane pivničnej kobky je 69,98 m² + zasklená lodžia 3,5 m². Byt sa nachádza v zateplenom bytovom dome, na 5. poschodí zo 6. Vchody sú na čip, bytový dom je zateplený, má pekné vstupné priestory s kvetmi a pred domom je upravená predzáhradka. K dispozícii je aj spoločný priestor na odkladanie bicyklov.
------

DISPOZÍCIA:

Vstupná hala, obývačka priechodná do kuchyne, kuchyňa so vstupom na lodžiu, priestranná kúpeľňa, samostatné WC a dve spálne. Orientácia: kuchyňa, obývačka - západ, spálne - východ.
------
STAV a ZARIADENIE: Byt prešiel v rokoch 2010-2011 kvalitnou rekonštrukciou - zmena dispozície (zväčšená kúpeľňa, presunuté WC), výmena rozvodov, do jednej zo spální je priečka z haly doplnená sklobetónom. Hala je krásne presvetlená. Byt má plastové okná, drevené interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere Sherlock. Podlaha - parkety/ dlažba, v spálňach koberec. V hale sú dve veľké vstavané roll-dor skrine a vstavaná skrinka na topánky. Kúpeľňa je priestranná, zariadená vkusným nábytkom v kombinácii s drevom, ktorý v byte zostáva. V kúpeľni luxusný veľký masážny sprchovací kút s vaňou. V kuchyni je kvalitná štýlová kuchynská linka zariadená vstavanými spotrebičmi Whirlpool (indukčná + plynová varná doska, mikrovlná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, kávovar), veľký digestor Franke (v byte nezostáva chladnička), jedálenský stôl v rovnakom štýle, stoličky. V spálni zostáva nábytok - šatníková skriňa, 2 komody. Lodžia je zasklená bezrámovým systémom, je tam priestor na sedenie pri kávičke s pekným výhľadom na západ slnka.
-------

LOKALITA:

Devínska Nová Ves poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a je to veľmi obľúbená lokalita. Pár minút pešej chôdze od ponúkanej nehnuteľnosti je škola, škôlka, umelecká škola, MHD, obchody, reštaurácie, športoviská. Blízke okolie DNV je nádherné a poskytuje množstvo možností na turistiku, prechádzky, rybolov, cyklistiku.
-------
CELKOVÝ DOJEM: Byt je veľmi príjemný, priestranný, kvalitne zariadený, vo výbornom stave, je potrebné si však vymaľovať a prípadne v spálňach vymeniť podlahu podľa vlastného vkusu. Byt sa nachádza vo vynikajúcej lokalite, vzhľadom na blízkosť školy, škôlky, ihrísk vhodné aj pre rodinu s deťmi - Dieťa môže chodiť do školy samé veľmi skoro... Pekný výhľad na západ i východ slnka. Výborná ponuka, veľmi odporúčam, poponáhľajte sa a dohodnite si obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
41354 jananejedlikova[at]haloreality.sk 140000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia