Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bánov - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

259 990 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

V exkluzívnom zastúpení majiteľa ponúkame na predaj dvojgeneračný rodinný dom v obci Bánov okres Nové Zámky. Dom s obytnou plochou cca 180 m² sa nachádza na rovinatom, slnečnom a oplotenom pozemku s celkovou výmerou 1677 m².

DISPOZÍCIA
Hlavný vstup - vstupná chodba, menšia hala prepojená s priestrannou kuchyňou, jedálenskou časťou a s obývacou miestnosťou, dve samostatné izby (z toho jedna s výstupom na terasu), kúpeľňa s toaletou.

Súčasťou domu je prístavba s vlastným vstupom a samostatnou bytovou jednotkou, ktorá je dispozične riešená - kuchyňa, dve priechodné obývacie miestnosti, kúpeľňa s toaletou, skladový priestor so samostatným vstupom.

TECHNICKÝ STAV
Konštrukcia prednej časti domu je z pálenej tehly a tvárnice YPOR boli použité pri stavbe zadnej prístavby.
Kompletná rekonštrukcia domu prebiehala postupne, bola dokončená v roku 2022 a zahŕňa - novú vonkajšiu fasádu so zateplením, strecha prednej časti domu - škridla, nové plastové okná a dvere, vnútorné žalúžie, vonkajšie hliníkové rolety na dvoch oknách, na ostatných vonkajšie plastové rolety, podlaha plávajúca v kombinácii s dlažbou, rekonštrukcia kúpeľne, nová sanita, interiérové dvere, vodoinštalácia, elektroinštalácia, plynoinštalácia - plynový kotol, predpríprava na kanalizáciu, kuchynská linka na mieru v tvare U so zabudovanými spotrebičmi, rolldor v izbách, výmena radiátorov. Prístavba zadnej časti domu bola zrealizovaná v roku 2000 - strecha plechová, plávajúca podlaha v kombinácii s dlažbou, vstupné plastové dvere, plastové okná. V tejto časti sú aktívne používané pôvodné gamatky na vykurovanie. Časť domu je podpivničená - cca 30 m², priestor tvoria tri miestnosti.

IS - elektrina (220/380), plyn, obecná voda, predpríprava na pripojenie sa na kanalizáciu. Odpad je momentálne vedený do žumpy, aktuálne sa buduje kanalizácia. Centrálne kúrenie radiátormi a ohrev vody zabezpečuje plynový kotol, ktorý sa nachádza v pivnici.

Vedľa domu sa nachádza garáž s elektrickou výsuvnou bránou, za domom hospodárska budova s veľkým odkladacím priestorom a vonkajšou splachovacou toaletou. Hospodárska budova je spojená s altánkom s možnosťou uzatvorenia v zimnom období a kuchynka so sporákom na tuhé palivo. Okolo domu je upravený terén so záhradou, vonkajšia zámková dlažba a kovaná brána.

Pozemok je udržiavaný, sú na ňom vysadené ovocné a okrasné stromy. Za domom sa nachádza vŕtaná studňa s čerpadlom na prípadné zavlažovanie, nakoľko na celom pozemku je vybudovaný závlahový systém.

Nehnuteľnosť je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažená žiadnou ťarchou ani vecným bremenom a je k dispozícii po dohode. V cene je čiastočné zariadenie a vybavenie RD (podľa dohody s majiteľom).

Rodinný dom je vhodný pre väčšiu rodinu, prípadne dve rodiny s vlastným súkromím. Odporúčam obhliadku!!!

LOKALITA
Obec Bánov ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od Nových Zámkov 8 km.

Cena za nehnuteľnosť je vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri s prípadnou pomocou pri vašom vybavovaní hypotekárneho úveru (viac na našej webovej stránke).

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61784 janaslavikova[at]haloreality.sk 249990
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia