Doplnkové funkčné využitie: Prechodné ubytovanie hotelového a penziónového typu

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačný pozemok Stupava, 3.697 m² (cena 61,7 €/m²) - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
228 000 €
233 000 €
5 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj pozemok (cena 63 €/m²), ktorý sa nachádza v Stupave – v extraviláne obce. Pozemok má celkovú výmeru 3.697 m², je ohraničený zo severnej strany účelovou komunikáciou a susedným pozemkom, na ktorom sa nachádza stavba typu rodinného domu. Okolité pozemky slúžia prevažne na poľnohospodárske účely.

Doplnkové funkčné využitie: Prechodné ubytovanie hotelového a penziónového typu.

PRÍSTUP K POZEMKU:
Prístup k pozemku je zabezpečený jestvujúcou prístupovou komunikáciou (verejnou účelovou komunikáciou) napojenou na ulicu Pod Kopcami. Alternatívne prístupy k pozemku vedú cez verejné účelové komunikácie smerom na juhozápad a napájajú sa v okolí cintorína a Rímskej ulice, prípadne verejnou účelovou komunikáciou na ulicu Lesná cesta alebo okolo konského areálu, Stupavskú biofarmu na komunikáciu I. triedy č. 2.

CHARAKTERISTIKA A

INŽINIERSKE SIETE:

Pozemok je približne obdĺžnikového tvaru o rozmeroch 84x41m. Je mierne svahovitého charakteru, orientácia je juhozápadná. Do pozemku v jeho spodnej časti zasahuje ochranné pásmo plynu (viď. vyznačené na katastrálne mape v galérii). Na základe tohto obmedzenia prevažná časť budúcich stavieb bude umiestnená v severnej vrchnej časti pozemku, mimo ochranného pásma. Pozemok je aktuálne nezastavaný, pokrytý nízkou trávnatou zeleňou. Čo sa týka inžinierskych sieti, voda bude zabezpečená z navŕtanej studne, elektrická prípojka bude riešená z priľahlej trafostanice. Odkanalizovanie bude riešené do biologickej čistiacej nádrže v spodnej časti areálu. Dažďová voda bude zberaná do retenčnej nádrže, voda z nej môže byť následne používaná na ďalšie účely, ako napríklad závlaha zelene, splachovanie, atď. Vykurovanie objektov je navrhované elektrické.

ÚZEMNOPLÁNOVACIA INFORMÁCIA A REGULATÍVY:
Územie a jeho širšie vzťahy umožňujú potenciál na výstavbu areálu s navrhovanou funkciou, ktorá je v súlade s funkciou (F7-B-14) uvedenou v územnom pláne mesta Stupava. Osadením budúcich objektov musia byť dodržané všetky odstupové vzdialenosti, hygienické požiadavky, ochrana životného prostredia so zreteľom na ochranu prírody, ovzdušia a vôd.

F7 – Šport, rekreácia, agroturistika
Hlavné funkčné využitie:
Rekreačné územie prevažne areálového charakteru tvorené krytými športovými zariadeniami (haly, telocvične, plavecké bazény, ľadové plochy a štadióny), športovými otvorenými ihriskami, plážami a zariadeniami telovýchovy všetkých druhov pre deti, mládež a dospelých verejného a poloverejného charakteru. Vylučuje sa umiestnenie objektov individuálnej rekreácie (chaty, záhradky, a pod.) Intenzita využitia jednotlivých plôch je stanovená v regulačných listoch.
Doplnkové funkčné využitie:
Prechodné ubytovanie hotelového a penziónového typu, prislúchajúca technická a dopravná vybavenosť, maloobchodné zariadenia, verejné stravovanie, požičovne a špecifické služby pre údržbu a opravy športových potrieb a náradia, verejná a areálová zeleň.

ŠTÚDIA ARCHITEKTONICKO - URBANISTICKÉHO RIEŠENIA:
V štúdii sú Objekty navrhnuté v duchu rekreačného charakteru, čo je podčiarknuté materiálovým riešením, ako aj rozvrhnutím objektov v kombinácii s parkovými prvkami. Objekty sú umiestnené v severnej časti pozemku, za účelom zjednodušenia zásobovania prevádzky. Hlavným architektonickým výrazovým prostriedkom je materiálové riešenie a mierka navrhovaných objektov. Prevažná väčšina objektov má ľahký – dočasný charakter prefabrikovaných drevostavieb na zemných vrutoch. Urbanistické riešenie vychádza z rozvoľneného umiestnenia objektov v rámci parkového charakteru návrhu. Ubytovacie jednotky sudovitého charakteru sú rozmiestnené v severnej časti pozemku. Súčasťou návrhu sú objekty určené na doplnkové funkcie ako hygiena, recepcia, skladové priestory, drobná kaviarenská prevádzka s prenajímateľnými priestormi, bylinková záhrada, detské ihrisko, ohnisko na prípravu grilovaných jedál s posedením a voľný priestor na rôzne exteriérové aktivity. Cieľom návrhu bolo vytvorenie príjemného prostredia pre aktivity skupín ľudí, komunít, rodín, školsky´ch vy´letov nielen z blízkeho okolia, ale zároveň aj ako istá forma ukážky možností takéhoto typu prevádzok. V neposlednom rade aj ako dôležitá súčasť environmentálneho vzdelávania detí a mládeže.

"Doplnkové funkčné využitie: Prechodné ubytovanie hotelového a penziónového typu"
Treba dobudovať
3697 m²
84x41
pozemok

Dušan Požgay

Realitný maklér Bratislava

0902... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0902 341 366 dusanpozgay[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Malackách podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Malackách, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Malackách

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Malackách.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58762 dusanpozgay[at]haloreality.sk 228000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • S p. Pozgayom som riesila niekolko bytov a je to najlepsi makler v chotari! Ivana Vaskova
  • Skvelá práca vaša prezentácia. J.B.
  • Odovzdávanie daru – umeleckých obrazov, spokojným klientom (kupujúcej aj predávajúcej) trojizbového bytu v Bratislave, na fotke s realitným maklérom Dušanom Požgayom. Autorom diel je renomovaný výtvarník Róbert Němeček, akad. arch..

  • Tak dobre ste to nafotili, že neviem, či si ten byt nenecháme. Pekný víkend, Robert Bohuš
  • Veľmi ústretový, nápomocný a hlavne mal so mnou božskú trpezlivosť. Dagmar Galanová
  • S maklerom som bola nadmieru spokojna. Velmi ustretovy a starostlivy. Mysli na kazdy detail. Vrelo odporucam. J.K.
  • Rychle a transparentne vybavovanie, ochota pomoct a odpovedat na otazky. Oliver Macko
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní jednoizbového bytu v okrese Pezinok, na fotke s realitným maklérom Dušanom Požgayom z Bratislavy.

  • S rýchlym a bezproblémovým priebehom kúpy bytu som bola veľmi spokojná.
  • Odovzdávanie daru - umeleckých obrazov, spokojným klientom rodinného domu, na fotke s realitným maklérom Dušanom Požgayom z Bratislavy. Autorom diel je renomovaný výtvarník Róbert (Viktor) Němeček, akad. arch..

  • Pán Požgay je realitný maklér, ktorému by som udelila 15 hviezdičiek z 10. Svoju prácu robí na vysokej úrovni. Vkladá do nej nielen odborné vedomosti a skúsenosti, ale aj obrovský kus ľudskosti. Nič nenechá na náhodu, venuje sa každému detailu s cieľom, aby bol spokojný prenajímateľ i nájomca. Sprevádzal ma procesom prípravy bytu na prenájom od rekonštrukcie až k samotnému prenájmu. Vypracoval dokonalú grafickú štúdiu a vizualizáciu bytu, poskytol rady a osobnú pomoc pri zariaďovaní bytu. Vďaka dôslednej príprave bol byt prenajatý pár hodín po zverejnení ponuky. Pánu Požgayovi vyjadrujem obrovské ďakujem :-).Elena Kacvinská
  • Ďakujem veľmi pekne, musím uznať, že málo kedy pochválim realitného makléra, ale Vás musím. Eva V.
REALITNÝ MAKLÉR Malacky
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia