Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Stupava, okr. Malacky - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľmi pekný 2-izbový byt s veľkým balkónom v 10 ročnej novostavbe v Stupave, Bočná ulica. ´Plocha bytu je 55,18 m² vrátane veľkej murovanej pivnice (3,7 m²) + balkón 5,19 m². Byt sa nachádza na prízemí v nízkopodlažnom bytovom dome, v novej, ale zabývanej časti Stupavy, v tichej slepej uličke. Má výbornú dispozíciu, je príjemne orientovaný a predáva sa kompletne zariadený. Zariadenie je nadštandardné, byt bol málo obývaný a je vo vynikajúcom stave, ako nový. Súčasťou predaja je aj parkovacie miesto.
-----

DISPOZÍCIA:

- vstupná predsieň
- samostatné WC
- obývacia spojená s kuchyňou, ktorá je presvetlená oknom
- priestranný zasklený balkón s vchodom z obývacej izby
- nepriechodná spálňa so vstupom do kúpeľne
- samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom, v kúpeľni prirodzené vetranie
- priestranná murovaná pivnica v suteréne domu, môže poslúžiť i na uloženie bicyklov
------
ZARIADENIE:
Byt je zariadený kvalitným nábytkom na mieru, farebne celý zladený, s viacerými nadštandardnými prvkami. Byt sa predáva s kompletným zariadením.
V kuchyni je kuchynská linka so vstavanými elektrickými spotrebičmi, jedálenský stôl so stoličkami, v obývacej izbe je sedacia súprava so stolíkom, obývacia stena na mieru, knižnica, komoda. V obývacej izbe je na plávajúcej podlahe veľkoplošný koberec.
V predsieni je vstavaná skriňa roll-dor. V spálni je manželská posteľ s nočnými stolíkmi, praktické poličky so skrinkami nad posteľou, priestranné roll-dor skrine.
V kúpeľni sprchový kút, kúpeľňový nábytok.
Balkón je presklený kvalitným bezrámovým systémom, na balkóne drevená terasová dlažba.
V byte sú bezpečnostné dvere, klimatizácia a elektronický zabezpečovací systém.
------
HODNOTENIE:
Veľmi príjemný, dobre riešený, kvalitne zariadený byt vo výbornom stave. Lokalita je zabývaná, výhodou je tichá slepá ulica. Súčasťou predaja je parkovacie miesto, neďaleko je tiež dostatok ďalších parkovacích miest. Srdečne Vás pozývam na obhliadku. Prípadná dohoda na cene možná.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
44470 jananejedlikova[at]haloreality.sk 127000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia