Výhodná cena, možnosť zrekonštruovať na chalupu

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Štós - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
30 000 €
37 900 €
7 900€ZNÍŽENIE CENY O

Exkluzívne ponúkame na predaj starší murovaný rodinný dom v obci Štos so zastavanou plochou cca117 m². Celková parcela je 190 m².
Dispozičné riešenie: vstupná chodba, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, dve izby so spoločnými kachľami na tuhé palivo, nedokončená kúpeľňa s rohovou vaňou a elektricky bojlerom na teplú vodu, hospodárska časť domu. Dom je podpivničený.
Na neveľkej záhrade je obrovský orech , ktorý príjemne tieni na sedenie pod ním. Za pozemkom je nevyužívaná parcela patriaca SPF. Možnosť odkúpenia do osobného vlastníctva.
Dom pripojený na obecnú vodu, kanalizáciu a elektrinu.
Je vhodný na okamžité bývanie, ako aj chalupu, potrebuje však rekonštrukciu interiéru aj exteriéru.
V bezprostrednom okolí je možnosť vychádzok do okolitej prírody a blízkych kúpeľov Štós.

"Výhodná cena, možnosť zrekonštruovať na chalupu"
117 m²
90 m²
60 m²
190 m²

Ing. Miroslav Klapáč

Realitný maklér Košice, Prešov

0950... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0950 433 990 miroslavklapac[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Košiciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Košiciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Košiciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Košiciach.

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55813 miroslavklapac[at]haloreality.sk 30000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Dobrý deň, predčasom som sa obrátila na Ing. Klapáča Miroslava s predajom našej nehnuteľnosti. Odviedol svoju prácu na vysokej profesionálnej úrovni. Veľmi oceňujem jeho prístup, ľudské jednanie a ochotu. Je to veľmi empatický, pohodový a príjemný človek. S jeho službami som bola maximálne spokojná a vrelo odporúčam využiť. Touto cestou mu chcem ešte raz veľmi poďakovať za spoluprácu a trpezlivosť. Klientka z Brna
  • Veľmi pekne ďakujem Ing. Miroslavovi Klapáčovi za zrealizovanie predaja našej nehnuteľnosti - spolupráca a komunikácia bola skvelá jak v dobe inzercie, tak predovšetkým pri realizácii predaja (kompletný servis). Cením si jeho prístup, komunikáciu a flexibilitu. Ešte raz ďakujem! SM
  • Zijem v zahranici a pri realizacii predaja mojho bytu som bola nadmieru spokojna. Pan Klapac vybavil vsetky potrebne veci ohladne predaja a ochotne so mnou vybehal vsetky urady. V priebehu par hodin som mala vsetko v mojej spokojnosti vybavene. Veeelmi srdecne dakujem a odporucam. L.B.
  • Promtný a profesionálny prístup. Paulina Nagyová
  • Chcem veľmi pekne poďakovať za profesionálny prístup a maximálnu spokojnosť s prácou pána Ing. Miroslava Klapáča. Veľká vďaka. Čech
  • Ďakujeme za odbornú pomoc. Celý postup nám bol zrozumiteľný aj ako laikom. Môžem iba doporučiť. Erik H.
  • Spoluprácu s maklérom,p. Klapáčom,hodnotím veľmi pozitívne. Budem vrelo odporúčať. Ďakujem za spoluprácu a želám veľa spokojných klientov. S pozdravom Molnárová Eva
  • Ďakujeme Vám veľmi pekne - sme boli milo prekvapené, že ste Človek s veľkým Č.ĎAKUJEME, G. K.
  • Ďakujem. Zodpovedne a odborne. Pána Klapáča doporučujem na základe vlastnej skúsenosti. Ing. Peter M.
  • Veľmi ústretový, nápomocný a spoľahlivý maklér. RD
  • Ďakujem za sprostredkovanie nájmu. Odporúčam pána Klapáča. Oceňujem profesionalitu, vie odborne a trpezlivo poradiť. Dana K.
  • So službami a prístupom makléra sme boli spokojní, ďakujeme za spoluprácu. Lukáš Sova
REALITNÝ MAKLÉR Košice - okolie
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia