Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Sekule, okr. Senica

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v obci Sekule, skolaudovaný v roku 2004. Je napojený na všetky IS a 2 x nezávislý internet. Dispozične sa skladá zo suterénu, prízemia a obytného podkrovia. Kúrenie je ústredné s radiátormi. V suteréne sú dva kotle, jeden na plyn a druhý splynovací na drevo.
Prízemie tvorí vstupná chodba, obývacia izba s klimatizáciou, detská izba, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa so sprchovacím kútom, samostatné WC a letná terasa.
V podkroví je chodba s klimatizáciou, spálňa, detská izba, pracovňa, posedenie pri schodisku, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC s výstupom na povalu. Nad celým podkrovím je veľká povala. Celková obytná plocha domu je cca 180 m² a predáva kompletne zariadený. Všetok nábytok v dome je robený na zákazku, v izbách sú vstavané skrine.
Za domom je postavená veľká hospodárska budova o rozlohe 227m², ktorá prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2011. Táto budova má samostatnú klimatizovanú bytovú jednotkú o veľkosti cca 50m², garáž pre 2 autá a wellness. Wellness v budove pozostáva z vnútorného celoročného bazénu 7x3m, ktorý je nepretržite vyhrievaný vlastným plynovým kotlom a riadený bazénovým automatom. V bazénovej miestnosti je posedenie pre 12-15 osôb, s veľkým barovým pultom s chladničkou a varnou doskou. Vo vedľajšej miestnosti je vstavaná infra sauna pre 4 osoby, sprchovací kút a samostatné WC. V celej budove je rozvod televízneho signálu, má samostatný satelit a aj samostatný internet. Podkrovie tejto budovy je veľké cca 200m² a je vhodné na obytnú prestavbu. Za hospodárskou budovou sa ešte nachádza betónová plocha o výmere cca 700m² a za ňou záhrada s výmerou cca 2480m².
Dvor medzi RD a hospodárkou budovou je celý vydláždený zámkovou dlažbou, ktorý slúži ako parkovisko pre 4 autá. Celková plocha pozemku je 3600m².
Tento RD je vhodný aj na podnikanie v cestovnom ruchu a agroturistike.
Obec Sekule sa nachádza na Záhorí 50km od Bratislavy, 10 km od Českej hranice a 6 km od hranice s Rakúskom. Vedľajšia obec je železničný dopravný uzol, diaľnica D2 je vzdialená 5 km. V okolí je možnosť rybolovu, hubárčenia, kúpania a cykloturistiky.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
44646 beataninisova[at]haloreality.sk 178980
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia