Starší dom v hontianskom štýle vhodný na chalupárčenie či trvalé bývanie

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Radošina, Bzince

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj starší trojizbový rodinný dom v hontianskom štýle nachádzajúci sa mimo hlavnej cesty v tichej uličke obce Radošina-Bzince na pozemku o rozlohe 410 m², rozmery 12x185m.

Dispozícia domu - chodba z ktorej vedie vstup do komory, v ľavej staršej časti domu sa nachádzajú dve prechodové izby, v pravej novšej časti domu je situovaná kuchyňa a izba s kúpeľňou a WC, táto časť domu je okamžite obývateľná. Na konci domu sa nachádza malá kotolňa s plynovým kotlom, súčasťou domu je aj garáž.

Inžinierske siete - elektrina 220/380V, v dome je zavedený plyn, obecná voda, studňa a žumpa s objemom 10m3. Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi v každej izbe. V kuchyni je piecka na tuhé palivo a garáž je vykurovaná gamatkami.

Stavba domu - Predná časť domu je postavená z nepálenej tehly a zadná časť domu z pálenej tehly. Krov je zachovalý s pálenou strešnou krytinou. Okná a dvere sú pôvodné drevené, betónové podlahy sú pokryté PVC podlahovou krytinou.

Pozemok na konci dvora sa postupne rozširuje, nachádza sa na ňom murovaná budova na poľnohospodárske účely o veľkosti 2x4 m, ktorej súčasťou je aj pivnica. Za ňou stojí drevená kôlňa. Súčasťou ponuky je aj krásny, slnečný, rovinatý cca 2000 m² veľký pozemok, ktorý možno využiť na záhradníčenie, prípadne poľnohospodárske účely.

Obec Radošina je vzdialená 3 km a nachádza sa v nej kompletná občianska vybavenosť.

Obec Radošina sa nachádza na rozhraní pohoria Považského Inovca a Nitrianskej pahorkatiny. Ideálne miesto pre milovníkov turistiky, hubárčenia a cykloturistiky. Neďaleko sa nachádzajú Visiace skaly, jaskyňa Čertova pec, Rotunda sv. Juraja, rozhľadňa na Marháte, či vodná nádrž Sĺňava.

Vzdialenosti – Nitra 35 km, Topoľčany 25 km, Piešťany 15 km, Hlohovec 17 km.

"Starší dom v hontianskom štýle vhodný na chalupárčenie či trvalé bývanie"
izieb
64 m²
55 m²
60 m²
2342 m²
12x185
áno
áno
tehlová
pozemok
klasický

Zoltán Varga

Realitný maklér Piešťany, Hlohovec

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 467 057 zoltanvarga[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Topoľčanoch podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Topoľčanoch, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Topoľčanoch

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Topoľčanoch.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61148 zoltanvarga[at]haloreality.sk 78300
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Pán Zoltán Varga, má vysoko profesionálny a ľudský prístup. Veľké ďakujem. Som Skutočne veľmi spokojná. Gonová
  • Povodne som nechcela predavat cez realitku, ale oslovil ma pan ZOLTAN VARGA. Som velmi spokojna s pristupom, jednanim a celkove s pracou. Bolo nas sest dedicov a nie dost jednotni a musim uznat, ze jednanie p.Vargu bolo velmi profesionalne, zvladol to super, ziadne hadky a spory. Som velmi spokojna, dakujem HALO REALITY a hlavne vasemu maklerovi panovi VARGOVI, ktory sa o vsetko postaral. Este raz dakujem Maria Slamkova
  • So službami pána Vargu sme boli spokojní. Príjemný, ústretový a sympatický človek. Všetko promptne vybavil. Šnajdarová
  • Podanie jasnych a zrozumitelnych informacii, profesionalny pristup, flexibilita. MS
  • Veľká spokojnosť, profesionálny a ústretový prístup.MR
  • Dobrý deň, s predajom nehnuteľnosti som bola nadmieru spokojná, pán Varga ochotne pomohol a poradil. S pozdravom Hincová
  • Pán Varga je seriózny a slušný pán, ktorý robí svoju robotu poctivo. S jeho prístupom sme boli spokojní. R.S.
  • Som veľmi spokojný s profesionálnym, rýchlym a ľudským prístupom pána Vargu. R.B.
  • Veľká spokojnosť s pánom Vargom. Ochotný človek, veľmi príjemný prístup pri kúpe nehnuteľnosti. B. K.
  • P.Varga reagoval na naše otázky, telefonáty atď. rýchlo, pohotovo. Rád poradil a kúpou nehnuteľnosti nás previedol bez problémov, hoci išlo o komplikovanejšiu situáciu v súvislosti s kolaudáciou prístavby. Ďakujeme za pomoc. Z.K.
  • Príjemný, ochotný pomôcť, dokáže poradiť som veľmi spokojný z jeho službami. Ďakujem. Volodymyr Shyshola
  • Bola som veľmi spokojná s prácou pána Vargu, všetko vysvetlil, vybavil a zariadil presne podľa našej dohody. Ešte raz ďakujem za pomoc a ochotu. Potúčková Izabela
REALITNÝ MAKLÉR Topoľčany
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia