Kompaktné výrobno-skladové priestory na prenájom.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, výrobný priestor Považská Bystrica, Zakvašov - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
4 €/m2/mesiac

Ponúkame na PRENÁJOM menší výrobný priestor, ktorý sa nachádza v prímestskej časti Zakvašov v Považskej Bystrici.

Priestor má rozmery cca 12x10,5m s výmerou cca 125m² a je ideálny pre strojársku výrobu, prípadne iné činnosti.

POPIS PRIESTOROV:

• prístupné kamiónovej doprave
• k dispozícii vysokozdvižný vozík
• svetlá výška stropu 4,8m
• betónová podlaha
• dostatočné krytie elektriky aj pre vačšie odbery
• k dispozícii sú sociálky, kuchynka a šatňa

PODMIENKY NÁJMU:

• mesačný nájom: 4,50,- Eur/m²/m + DPH
• nájom sa platí 1 mesiac vopred
• enargie si po dohode platí najomník sám
• vratný depozit vo výške jedného mesačného nájmu
• poplatok RK pri rezervácii je jeden mesačný nájom
• doba nájmu: dlhodobý nájom preferovaný
• výpovedná lehota 2 mesiace

LOKALITA :

Priestory sa nachádzajú v priemyselnom areáli na okraji Považskej Bystrice a sú plne prístupné kamiónovej doprave, vzdialené len 5km od diaľničného privádzača BA/ZA.


"Kompaktné výrobno-skladové priestory na prenájom."
125 m²
125 m²
betónová

Marcel Brezničan

Realitný maklér Považská Bystrica, Púchov, Bytča

0903... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0903 379 488 marcelbreznican[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Považskej Bystrici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Považskej Bystrici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Považskej Bystrici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Považskej Bystrici.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64826 marcelbreznican[at]haloreality.sk 4
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľká spokojnosť! Príjemný, charizmatický človek s profesionálnym prístupom a ochotou vyriešiť promptne každú požiadavku klienta.Petra Mušáková
  • Sme maximálne spokojní s pánom Brezničanom. Vďaka jeho profesionálnemu a hlavne ľudskému prístupu, zmyslu pre zodpovednosť a organizovanie, sme sa mohli na neho vo všetkom spoľahnúť. O všetkom nás vždy a presne informoval, takže sme nemali žiadne starosti, ani problémy. Srdečne ďakujeme a vrele odporúčame. K.+J. Jurinovci
  • Ďakujeme za pomoc pri kúpe bytu bez starostí a stresu. B & S
  • Príjemný mladý pán, práca: Profesionálny prístup odporúčam p.Brezničana každému, kto predáva či dáva do prenájmu byt či rodinný dom alebo pozemok.
  • Za mna spokojnost. Pan Breznican je profesional a pritom pohodovy clovek. Marian Pupava
  • Super prístup. Určite aj na budúce. JK
  • Ďakujeme za sprostredkovanie. Veľmi profesionálny prístup. Všetko prebehlo výborne. Veľmi príjemný, charizmatický a ochotný človek. Pekná spolupráca. Určite odporúčam.
  • Po druhykrat som spolupracoval s panom Breznicanom, tentokrat ohladom prenajimania bytu a to pri specialnych poziadavkach, ktore nebo len tak lahke splnit, a vsetko prebehlo opat na vybornu a bez problemov. Je skuseny, kompetentny a velmi spolahlivy. Ak budem v buducnosti v oblasti nehnutelnosti nieco nove podnikat, jednozacne ho kontaktujem opat. Pristup a prehlad na jednotku. I. I.
  • Maximálna spokojnosť s p. Brezničanom, je to profesionálny realitný maklér. Odporúčam ho každému kto potrebuje predať, kúpiť alebo prenajať nehnuteľnosť.Filip Michalec
  • Dobrý deň vam prajem. Spolupracoval som s Panom Brezničanom na kupe pozemku v obci Vrch Teplá. Bol som maximalne spokojny s pracou pana Brezničana. Vsetko vybavil co bolo treba, na vsetkom co sme sa dohodli bol vo vsetkom maximalne ustretovy a vzdy vsetko platilo tak, ako sme boli dohodnuty. Kupa pozemku prebehla uplne v poriadku a tak isto aj prepis na katastri. Touto cestou by som mu chcel podakovat za vsetku snahu a čas . Dakujem Roman Mažgút
  • Príjemný prístup profesionálny aj ľudský. Pikulová Olga
  • Veľmi príjemný, ochotný a hlavne profesionálne zdatný človek . JT
REALITNÝ MAKLÉR Považská Bystrica
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia