Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Pezinok, Cajla + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 5-izbový rodinný dom s pozemkom 617 m². Možnosť kúpiť zvlášť pozemok s rozlohou cca 380 m² so samostatným vlastním vstupom.Celková úžitková plocha je 205 m² , 1 poschodie 67 m² + terasa 18 m² , 2 poschodie cca 60 m² + horná terasa 10 m², suterén 78 m². K domu prislúcha samostatne stojaca garáž o výmere 14 m², murovaná hospodárska budova 15.6 m² .Skolaudovaný bol v roku 1971 a v roku 2017 prešiel kompletnou kvalitnou rekonštrukciou. Postavený z tehly 38cm, zateplený minerálnou vatou 14cm , silikónové omietky. Bezpečnostný alarm,kamery, senzor požiaru, senzor potopy, snímače pohybu a narušenia objektu, inteligentný vrátnik, ethernet káble v celom dome. Podlahové kúrenie na oboch poschodiach je zahrievané plynovým kotlom napojeným na 2 slnečné kolektory najvyššej triedy, 3x klimatizačná jednotka Daikin ultra silent. Záložný elektrický kotol. V celom dome sa nachádza LED osvetlenie. Schodisko je drevené - brest, na chodbách sú akustické sadrokartóny. V obývačke sa nachádzajú nádherné krbové kachle, veľkoplošné premietanie TV na stenu.Energetický certifikát triedy A1.

rozloženie domu :

1.poschodie pozostáva
vstupná hala, obývačka, pracovňa, kuchyňa, kúpelňa so sprchovým kútom a wc, veľká chodba so schodiskom na poschodie, zastrešená presklená terasa s ktorej vedu schody na záhradu.

2.poschodie pozostáva
chodba , kúpeľňa s masážnou vaňou a WC , spálňa so samostatným šatníkom, detská izba, hosťovská izba, knižnica s priestorom na čítanie. Na strešnej terase je možnosť pristaviť ďalšiu izbu.

Pod terasou sa nachádza záhradný krb, skleník, hojdačka, bazén s posuvným prestrešením. Voda a elektrina sú dotiahnuté do stredu záhrady. Na pozemok je prístup z dvoch strán - brána od ulice je samonosná s elektrickým pohonom, na spodnej časti pozemku smerom do viníc je brána a tehlový plot.

Na záhrade sú vybudované okrasné kvetinové záhony , rôzne bikinky , ovocné stromy , drobné ovocie ako egreš , figa , ríbezle .
trávnik je zavlažovaný automatickou závlahou .
Veľký prínos vám prinesie vinica 50 koreňov.
Cena 325.000 EUR s pozemkom 617m²
Možnosť dokúpiť 380m² za 25.000 EUR hneď / v budúcnosti.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50202 * 325000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia