Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Orešany, s veľkým pozemkom - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
125 000 €
140 000 €
15 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj veľký, dvojpodlažný, päťizbový, rodinný dom v obci Orešany. Dom sa nachádza na pozemku s rozlohou 1222m². Rozmery pozemku 14x81m. Záhrada 1112 m², rodinný dom 110 m².
Pozemok je rozdelený na dve časti. V zadnej časti pozemku sa nachádza záhrada s niekoľkými ovocnými stromami. Väčšia časť pozemku je pokrytá pestrým riečnym štrkom a vysadené sú tu aj okrasné dreviny. Za domom sa nachádza mahagónová prístavba. Z prístavby vznikla na poschodí aj prízemí terasa s výhľadom na záhradu. V spodnej časti prístavby sa nachádza sauna, vírivka, priestor pre záhradné sedenie. Pozemok má automatické osvetlenie a je monitorovaný kamerovým systémom.

DISPOZÍCIA:

1. podlažie
- vstupná chodba
- kuchyňa s komorou
- kúpeľňa a samostatná toaleta
- obývacia izba s krbom - dve spojené izby
- šatník
- schodisko
2. podlažie
- 3 izby s jednou priechodnou izbou
- balkón
- dá sa dorobiť ďalšia izba
Dom je podpivničený, pivnica môže slúžiť ako garáž pre dve autá.

Dom má zrekonštruovanú strechu s dažďovým žľabom, novú fasádu so zateplením z troch strán, zrekonštruované rozvody elektriky, plynu a vody, ostatné je v pôvodnom stave. V pivnici sa nachádza plynový a elektrický kotol. V dome sa nachádzajú korado radiátory.

Inžinierske siete: voda, plyn, elektrika, kanalizácia. V dome je zavedený osmotický filter vody. V obci je dostupný optický internet.

LOKALITA:

Obec Orešany sa nachádza 12km od kúpeľného mesta Piešťany s plnou občianskou vybavenosťou a 17km od mesta Hlohovec.

DOPRAVNÉ SPOJENIE: Bezproblémová doprava - priame spoje hromadnou dopravou z obce sú do Piešťan, Hlohovca a Topoľčian. Napojenie na diaľnicu D1 trvá približne 20 minút.

tichá lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
110 m²
250 m²
150 m²
1222 m²
14x81
áno
áno
áno
1970
tvárnice
pozemok
dvojgeneračný
2

Zoltán Varga

Realitný maklér Piešťany, Hlohovec

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 467 057 zoltanvarga[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Topoľčanoch podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Topoľčanoch, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Topoľčanoch

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Topoľčanoch.

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62060 zoltanvarga[at]haloreality.sk 125000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Maximalne profesionalny pristup, rychly predaj a k spokojnosti vsetkych zucastnenych stran. Odporucam dalej znamym. JJ
  • Veľká spokojnosť, profesionálny a ústretový prístup.MR
  • Príjemný, ochotný pomôcť, dokáže poradiť som veľmi spokojný z jeho službami. Ďakujem. Volodymyr Shyshola
  • Som veľmi spokojný s profesionálnym, rýchlym a ľudským prístupom pána Vargu. R.B.
  • Pán Varga je seriózny a slušný pán, ktorý robí svoju robotu poctivo. S jeho prístupom sme boli spokojní. R.S.
  • P.Varga reagoval na naše otázky, telefonáty atď. rýchlo, pohotovo. Rád poradil a kúpou nehnuteľnosti nás previedol bez problémov, hoci išlo o komplikovanejšiu situáciu v súvislosti s kolaudáciou prístavby. Ďakujeme za pomoc. Z.K.
  • Jednalo sa o prvú spoluprácu s pánom Vargom a môžem povedať, že jeho služby sú na vysokej úrovni, maximálne profesionálny, ľudský a veľmi citlivý prístup, absolútna spokojnosť. Rada využijem Vašich služieb aj v budúcnosti. Prajem veľa spokojných klientov.S úctou Jana Fialová
  • Ochota, profesionalny prístup, maximálna starostlivosť. Katarína
  • So službami makléra pána Zoltána Vargu som bola nadmieru spokojná. Osobne oceňujem priamu a vecnú komunikáciu. Jednanie bolo na vysoko profesionálnej úrovni s pravidelnými a jasnými informáciami o aktuálnom stave predaja mojej nehnuteľnosti.Andrea Mikundová
  • So službami pána Vargu sme boli spokojní. Príjemný, ústretový a sympatický človek. Všetko promptne vybavil. Šnajdarová
  • Maximálna spokojnosť a ústretovosť makléra k zákazníkovi. L.B.
  • Dobrý deň, s predajom nehnuteľnosti som bola nadmieru spokojná, pán Varga ochotne pomohol a poradil. S pozdravom Hincová
REALITNÝ MAKLÉR Topoľčany
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia