Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Mostová, moderný nízkoenergetický bungalov - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA + VIDEOOBHLIADKA

217 900 €
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 4 izbový, nízkoenergetický rodinný dom (bungalov), s úžitkovou plochou 117m² v obci Mostová, okr. Galanta, ktorý je postavený na pozemku s rozlohou 632m².

Vďaka kvalitným materiálom a modernej stavebnej technológii budú náklady na bývanie v tomto dome nízke, čo je dôležitým kritériom pri rozhodovaní o kúpe a preto je daný typ rodinného domu jeden z najvyhľadávanejších na trhu.

Jednopodlažný rodinný dom dispozične pozostáva so vstupnej chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou s východom na terasu (12m²), troch samostatných izieb, kúpeľne s vaňou, sprchovým kútom a toaletou, jednej samostatnej toalety s technickou miestnosťou.

Pre lepšiu predstavu dispozície interiéru a exteriéru si pozrite videá v linku:
https://youtu.be/fB_cd2a56AA

Výstavba bola zahájená v 2022, dokončenie a kolaudácia je naplánovaná na prelome roka 2022-23. Dom je postavený z Profixu (30 cm), ktorý je z vonkajšej strany zateplený polystyrénom (15 cm), priečky (25 cm), zateplené polystyrénom (20 cm). Prekrytie zabezpečuje škridla Bramac na odľahčenej väzníkovej streche s čiastočnou pochôdznou povalou. Hlavný vstup je cez plastové dvere so svetlíkom, na dome sú osadené plastové okná (trojsklo), o vykurovanie sa vám postará podlahové kúrenie v celom dome, ktoré je napojené na plynový kotol Protherm. Krb v obývacej izbe vám zaručí dostatočné teplo aj v najchladnejších dňoch v roku.

Rodinný dom sa aktuálne predáva v stave holodom, v prípade záujmu je možné dom dokončiť do štandardu podla osobitných potrieb nového vlastníka. Cena v štandarde je 228.990,-€.

V cene domu je taktiež zahrnuté:

Prípravy na elektrické vonkajšie žalúzie alebo rolety, sádrokartónové stropy, vymalovanie na bielo, vonkajšia fasáda, zásuvky, vypínače, komínový systém Tuma, plynový kotol, 42l nádrž na ohrev vody, káblové rozvody na Tv, internet, alarm, kamerový systém, elektrického vrátnika a vstupnej brány, rozvody na rekuperáciu, ističe, príprava na spotrebiče, sociálne zariadenie, rebrinový radiátor. V exteriéri nechýba vŕtaná studňa, ktorá je umiestnená na terase v šachte, terénne úpravy, makadamová príprava na zámkovú dlažbu pre chodníky a parkovacie miesta, revízne správy, predný plot bez výplne.

Inžinierske siete: voda, plyn, elektrika 220/380V, kanalizácia, vŕtaná studňa, Tv, internet.

Obec Mostová má dobrú občiansku vybavenosť, potraviny, poštu, škôlku, autobusovú zastávku. Vzdialenosť od centra mesta Galanta je 5km, Šaľa 20km.

Pokiaľ hľadáte moderný rodinný dom situovaný v tichej lokalite, kde sa nemusíte obávať vysokých nákladov na bývanie, tak ste ho práve našli.

V prípade záujmu Vám vieme sprostredkovať znalecký posudok, najvýhodnejšie podmienky na financovanie prostredníctvom banky.

"Moderná novostavba v tichej lokalite, v novovybudovanej časti obce."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59916 jozefbozenik[at]haloreality.sk 197900
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia