Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Margecany, Železničná - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj slnečný vkusne upravený trojizbový byt v obci Margecany, okres Gelnica, v OV, s balkónom. Byt sa nachádza v tehlovom bytovom dome na 1/1 poschodí( bytový dom pozostáva z prízemia a prvého poschodia), orientovaný na V/Z. Dispozične byt pozostáva z prízemia a z podkrovia, prízemie pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza samostatne do kuchyne, obývacej izby, WC a východ je na balkón. Kuchyňa je prechodná s kúpeľňou a špajzou. Obývacia izba je prechodná so spálňou, z obývacej izby sa vychádza schodišťom do podkrovia. V podkroví sa nachádza ďalšia podkrovná priestranná detská izba, kúpeľňa so sprchovacím kútom a s WC, stropy v byte sú znížené a zateplené. Podlahová plocha bytu je 97 m² bez plochy balkóna a pivnice. Byt je po kompletnej rekonštrukcií, nová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu), nové plastové okná, stierky, stúpačky, nové drevené dvere a zárubne. Na chodbe, v kuchyni a v podkrovnej izbe je plávajúca podlaha, v obývacej izbe a spálni sú pôvodné vybrúsené drevené parkety. Do podkrovia vedú schody z obývacej izby, pozostávajú z kovovej konštrukcie a stupníc z dreveného masívu. Vykurovanie vo všetkých izbách okrem kuchyne je ústredným kúrením na plyn, vlastný plynový kotol, v kuchyni je vykurovanie pomocou gamatky, rozvod vody je napojený na obecný vodovod, odpad je vedený do verejnej kanalizácie. Byt sa predáva s častí zariadený, k bytu prislúcha v suteréne pivnica o celkovej ploche 11,54 m². Vedľa bytového domu je možnosť parkovania auta a využitia prenájmu záhradky od ŽSR cca 100 m² v cene za 15 EUR/rok. Bytový dom je zateplený, nová vonkajšia fasáda, vonkajší zvonček, poštové schránky. Obec Margecany ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, kultúrne vyžitie počas celého roka, okolitá príroda ponúka turistiku, relax a pod.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
48040 stefanjurcisin[at]haloreality.sk 84999
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia