Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Malacky

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj pekný útulný 4-izbový rodinný dom so vstavanou garážou, v peknej tichej lokalite mesta Malacky. Dom je celý podpivničený - veľké priestory s možnosťou prerobiť na ďalšiu 3-izbovú bytovú jednotku. Je v dobrom technickom stave, suchý. Rodinný dom má zastavanú plochu 160m², leží na pozemku s výmerou 527 m².

DISPOZÍCIA:

Dom pozostáva zo vstupnej chodby, peknej kuchyne s jedálňou, kúpeľne so sprchovým kútom a s WC, spálne, dvoch samostatných izieb, priestrannej obývačky so vstupom na slnečnú terasu a zadnú časť dvora.
V suteréne domu sa nachádza práčovňa/kúpeľňa s vaňou, WC, veľká komora, dielňa, sušiareň, veľká priechodná miestnosť so vstavanými skriňami, spoločenská miestnosť s krásnym krbom. Do suterénu je vstupné schodisko z vrchnej časti domu a tiež z dvora.

Na pozemku sa nachádza drevený záhradný domček využívaný ako sklad náradia a úložný priestor; menšia úžitková záhrada a okrasná časť s peknou výsadbou. Pozemok je oplotený. Pred domom (vo dvore) sú dve parkovacie miesta.

Tento dom je vhodný pre rodinné bývanie, aj ako dvojgeneračný prípadne na komerčné účely.

Mesto Malacky má kompletnú občiansku vybavenosť a výbornú dostupnosť (D2, železničná a autobusová doprava). V okolí je krásna príroda vhodná pre turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, rybolov alebo len na relax s rodinou.

V prípade záujmu o informácie a obhliadku ma kontaktujte... Teším sa na spoluprácu :)

"Krásny, podpivničený 4-izbový rodinný dom s garážou"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61919
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
54299 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 269000
35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61919
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia