Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Malacky - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj 4-izbovú novostavbu rodinného domu v peknej tichej lokalite pod lesom v Malackách.

Úžitková plocha rodinného domu je 95 m², je postavený na rovinatom, slnečnom pozemku s rozlohou 364m² (18x20m) s dobrou dostupnosťou po spevnenej príjazdovej ceste.
Dom je veľmi dobre dispozične riešený. Pozostáva z dvoch detských izieb a spálne, veľkej svetlej obývačky s jedálňou, praktickej kuchyne, kúpeľne s WC, technickej miestnosti a komory. Rodinný dom bude napojený na elektrinu, plyn, vodovod a žumpu.

Dom bude dokončený do štandardu:
- Obklady, dlažba a sanita (na výber 5 dekorov obkladov rozmeru 20 x 80cm a 3 dekory dlažby 45 x 45cm)
- Laminátová podla Quick-Step Creo 8mm (na výber 8 dekorov)
- Dvere so zárubňami PolSkone Inter-Amber (na výber 8 dekorov)
V prípade záujmu od klienta je možnosť dozariaďovať aj kuchynskú linku a šatníkové skrine, resp. nábytok na mieru.

Dom je postavený z presných tvárnic PORFIX. Obvodové steny sú hr. 300 mm so zateplením hr. 150 mm. Strešná krytina je čierna betónová TERRAN, ako podklad je použitý protipožiarny SDK s požiarnymi schodmi do podkrovia. Strop je zateplený stropnou fúkanou izoláciou STEICO ZELL 350 mm. Na podlahy je použitý cementový poter a zateplenie EPS hr. 170 mm. Omietky sú sadrové gletované. Okná sú plastové s izolačným 3-sklom a izolačnými profilmi PURENIT. Kúrenie je zabezpečené cez elektrické odporové káble s termostatmi v každej miestnosti. V dome je aj komín s predprípravou na krb. Elektroinštalácia je s rozvodmi internetu po celom dome, videovrátnikom, s predprípravou na alarm, kamerový systém a elektrickú bránu.

Vonkajšie plochy spevnené zámkovou dlažbou - parkovanie.

Mesto Malacky je okresné mesto a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou: školy, škôlky, lekári, nákupné centrá, reštaurácie, kaviarne, s dostatkom kultúrneho aj športového vyžitia. Výborná dostupnosť do Bratislavy (po diaľnici 32 km). V okolí je tiež veľmi pekná príroda, ktorú využijú nielen milovníci prírody na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie i rybolov.

Výborná ponuka - maklér odporúča

"Novostavba v tichej lokalite, štandard"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
53443 emiliapalkovicova[at]haloreality.sk 208990
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia