Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom , 6 izieb, 2 garáže

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj priestranný, dvojpodlažný 6 izbový rodinný dom v obľúbenej a pokojnej lokalite len niekoľko minút pešou chôdzou od centra mesta Levice.

Dom bol postavený z tehly, k pôvodnej stavbe pribudla dostavba taktiež z tehly. Fasáda je omietnutá brizolitovou omietkou, strešná krytina plechová s hydroizolačným náterom.

Dom je v pôvodnom, ale zachovalom stave, rekonštručným zásahom bola výmena plastových okien, balkónového okna a nový plynový kotol.

DISPOZÍCIA:

Prízemie:
- vstupná chodba so schodiskom, kuchyňa, komora, 4 spálne, kúpeľňa. Na prízemí pri vchode do domu sa nachádza vstup do pivničnej časti - kotolne. Priestor pod vstupnou chodbou domu je podpivničený. Na medziposchodí domu sa nachádza toaleta.

1. NP:
- obývacia izba, centrálna vstupná chodba s balkónom, 1x spálňa, kuchyňa, komora a kúpeľňa.

Kúrenie je lokálne plynovým kotlom s rozvodmi do celého domu, v izbách sa nachádzajú aj pôvodné keramické kachle na pevné palivo, avšak aktuálne sa nimi nekúri. Ohrev teplej vody zabezpečuje elektrický bojler na prízemnom podlaží, na poschodí bol v čase aktívneho bývania využívaný prietokový ohrievač.

Pred domom sa nachádza priestranná záhrada, vedľa domu 2 murované garáže, komora a dielňa, ktoré sú súčasťou budovy garáží.

IS - mestský vodovod, plyn, elektrina, kanalizácia, internet.

Mesačné náklady na bývanie predstavujú celkom do 230 eur (plyn, elektrina, voda).

Na nehnuteľnosť sa neviažu žiadne ťarchy a pre predaj bude k dispozícii po dohode s vlastníkmi.

V okolí nehnuteľnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nákupné možnosti, školy, materská škola, vlaková a železničná stanica, úrady.

Vzhľadom na pokojnú a vyhľadávanú lokalitu priamo v meste Levice, možnosť viacgeneračného bývania, prípadne možnosť využiť túto nehnuteľnosť aj na podnikateľské či investičné účely napríklad ako sídlo firmy, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Pri serióznom jednaní dohoda na cene istá.

Viac informácií vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke.

"Pokojné priestranné bývanie na skok od centra mesta"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59485 juditajanickova[at]haloreality.sk 245000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62015
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia