Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Kráľová pri Senci - NOVOSTAVBA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 4-izbový rodinný dom v obci Kráľová pri Senci, v zastavanej kľudnej lokalite. Dom je vo výstavbe, aktuálne v stave uzavretej hrubej stavby. Bude sa predávať ako holodom, prípadne záujmu v štandarde za príplatok. Kolaudácia je naplánovaná na október 2021.

Na výber sú dva totožné domy s výmerou 105,18m² + zastrešenou terasou 12m²:
- Rodinný dom s pozemkom 467m² a priamym prístupom od ulice,
- Rodinný dom s pozemkom 467m² a prístupovou cestou 86m² smerujúcej do zadnej časti pozemku.

Technické parametre holodomu:
- Tehla Porotherm 30 + Zateplenie EPS 150
- okná aj dvere plastové značky Salamander (okná s izolačným trojsklom)
- podlahové kúrenie
- plynový kotol Protherm
- pochôdzna povala nad celým domom – úložný priestor
- sadrokartónové stropy
- omietky v celom dome
- biela fasáda a s antracitovým kamenným obkladom (dá sa ešte dohodnúť zmena)
- predpríprava na: klímu, videovrátnika, alarm, vonkajšie elektrické žalúzie, kabeláž na optiku, TV
- IS: plyn, elektrina (380V do studne), mestská voda, studňa (10m hĺbka) – prepojená do domu ako úžitková voda, čistička odpadových vôd do doby spustenia kanalizácie v obci (do 2 rokov, už sú schválené dotácie), predpríprava na kanalizáciu
- Parkovacie miesto na dve autá – zatrávňovacia dlažba
- Oplotenie betónovým plotom z troch strán

Dom v štádiu štandard: 249.500€: podlahy, vnútorné maľby, interiérové dvere, obklady, dlažby, svietidlá, vonkajšia úprava pozemku.

Dispozícia domu:
- Vstupná chodba
- 2 detské izby
- Spálňa s výstupom na terasu
- Kuchyňa prepojená s obývačkou a jedálňou a výstupom na terasu
- Kúpeľňa so sprchovým kútom, vaňou, toaletou, dvojumývadlom
- Hosťovská tolaeta
- Komora
- Technická miestnosť s kotlom, rozvodmi kúrenia, elektroinštalácie, s priestorom na páčku a sušičku.

Obec Kráľová pri Senci je výborná tak pre svoju dostupnosť do Senca, len 5 minút, ale aj samotnou vybavenosťou obce. Je jednou z najrozvinutejších obcí zo Seneckého kraja, je tu materská a základná škola, niekoľko potravín, lekári (detský, obvodný, zubár, gynekologická ambulancia), lekáreň, pošta, stavebniny, autoservis, predajňa obuvi, zmiešaného tovaru. Kráľová vyniká aj svojou krásnou prírodou, stredom obce preteká Čierna voda, kde nájdu potešenie vášniví rybári, na cyklotrase popri rieke bicyklisti, korčuliari a tí najmenší sa zabavia na krásnom detskom ihrisku, či futbalovom ihrisku. Veľkou výhodou je aj pravidelné autobusové spojenie do Senca a okolitých obcí.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62331
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55170 * 227000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62331
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia