Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, mezonetový byt Bratislava Rusovce

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj jedinečný štvorizbový mezonetový byt v Bratislave, v mestskej časti Rusovce. Byt sa nachádza na druhom a treťom podlaží s výmerou 102 m² a je orientovaný na severozápad.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby so vstupom na terasu, spojenej kúpeľne s wc a skladového priestoru na prvom poschodí. Krátke pevné schody vedú na medziposchodie do priestrannej obývacej izby ktorá je spojená s veľkou kuchyňou, obytná miestnosť, ľavotočivé špirálové schodisko na vyššie poschodie kde sa nachádzajú dve obytné podkrovné izby.

Byt je kompletne zrekonštruovaný od podlahy až po strop vrátane náterov, obkladov, rozvodov, okien a celkového vybavenia, s ktorým sa byt ponúka. Byt má unikátny rustikálny vzhľad a jednotlivé komponenty spolu krásne harmonizujú. Kuchyňa je vybavená špičkovými elektronickými spotrebičmi vrátane umývačky riadu, teplovzdušnej rúry, sklo-keramickej varnej dosky a chladničky. Podkrovné poschodie je vybavené klimatizačnou jednotkou, ktorá zabezpečuje príjemné teploty aj v horúcich letných mesiacoch. K bytu patria dve parkovacie miesta (v cene) priamo v uzavretom priestore dvora.

Bytový dom je tehlovej konštrukcie po nedávnej rekonštrukcii interiéru aj exteriéru. Nové okná, dvere, tepelná izolácia, fasáda, poloautomatická elektronická brána, parkovisko s odvodňovacími tvárnicami.

Lokalita Rusovce je veľmi tichá a kľudná s výborným prístupom do centra ( Petržalka 8 minút, centrum 15 minút). Nájdete tu množstvo kaviarní, reštaurácii, lekárne, pošta, rozličné obchody, potraviny, ambulancia, penzióny, atď.. Rusovce sú ideálnou destináciou na bývanie, pretože okrem kompletnej občianskej vybavenosti sa tu taktiež naskytuje veľa priestoru pre kvalitný oddych a rekreáciu v obklopení prírody. Nachádza sa tu luxusný kaštieľ so zámockou záhradou, múzeum archeológie, lesopark, Rusovské jazero, Čunovské jazerá, Rusovský kanál, náučný chodník a mnoho ďalších krás ktoré toto miesto ponúka.

Príďte sa sami presvedčiť, srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
46631 katarinaparsova[at]haloreality.sk 196000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62262
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia