Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Ovsište, Mamateyova

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj trojizbový byt v Bratislave V. - Petržalka, Ovsište, Mamateyova ulica. Byt sa nachádza na 6/12 poschodí panelového bytového domu s celkovou plochou 70 m².

Byt sa predáva zariadený a pripravený na bývanie. Dispozičné riešenie: zo vstupnej haly sa vchádza do otvorenej priechodnej obývačky, z ktorej pokračuje vstup do samostatnej kuchyne, za kuchyňou sa nachádza nepriechodná izba. Zo vstupnej haly smerom doprava pokračuje chodba, z ktorej je vstup na WC a do kúpeľne, chodba končí vstupom do nepriechodnej spálne.

Byt je orientovaný na dve svetové strany: spálňa do tichej strany dvora na severozápad, čo v letných teplých dňoch poskytuje príjemnú klímu. Kuchyňa, obývačka a ďalšia izba sú orientované na juhozápad, čo umožňuje pekné presvietenie izieb.

Zariadenie bytu:
- kuchyňa: plynový sporák, rúra, mikrovlnka, umývačka riadu
- obývačka: gauč - materiál teflon, úložné skrinky
- spáleň: vstavaná skriňa, manželská posteľ
- chodba: vstavaná skriňa

Čiastočná rekonštrukcia predchádzajúcim majiteľom pred rokom 2010 (prvá fáza): elektrika, plávajúca podlaha v kuchyni a jednej izbe, zrušenie balkónu - zateplenie a zasklenie plastovými oknami z vonkajšej strany, vnútorná priečka zbúraná, zväčšenie plochy kuchyne, kuchynská linka.

Kompletná rekonštrukcia v roku 2010 (druhá fáza): kvalitné plastové okná v celom byte, sieťky, nové jadro v kúpeľňi, WC, vybudovaný sprchový kút, plávajúce podlahy v ostatných izbách, v chodbe, WC a kúpelni je dlažba.

Bytový dom je zateplený, má zrekonštruovaný vchod, výťahy a nové stupačky, ktoré boli menené v roku 2020.

Lokalita ponúka plnú občiansku vybavenosť a dobrú dopravnú dostupnosť: MHD zastávka priamo pri dome. V blízkosti su obchody, potraviny, Terno, na 400m Tesco Express, školy, zdravotné stredisko, fitness centrum, Dunajská hrádza. Voľné bezproblémové parkovanie priamo v okolí bytového domu.

Provízia zahrnutá v cene.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62257
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51426 * 160990
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62257
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia