Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Dúbravka, Pri kríži

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj krásny, praktický, kompletne kvalitne zrekonštruovaný 3-izbový byt vo výbornej lokalite v Bratislave, Dúbravka, ulica Pri kríži. Celková podlahová plocha bytu je 69,06 m² vrátane pivničnej kobky (1.15 m²) a zasklenej (zateplenej) lodžie (3.95m²).
Hľadáme ideálne záujemcu, ktorý ocení spoľahlivých nájomníkov a majiteľom umožní bývať v byte do júla 2021 (nájomné 450 EUR/ mesiac + kompletné náklady na byt, pričom konkrétne platobné podmienky sú dohodou).
------

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom sa nachádza v tichej uličke, v prostredí s množstvom zelene a s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti. Bytový dom je zateplený, má novší výťah, vchody na čip, kompletne vymenené stúpacie rozvody. K dispozícii je kočikáreň. V okolí dostatok parkovacích možností.
-------

DISPOZÍCIA:

Byt má vstupnú predsieň, z ktorej sa vstupuje do samostatnej spálne, obývacej izby, kúpeľne a na WC. Z chodbičky do kuchyne je technická miestnosť s priestorom na práčku.
Obývacia izba je priechodná - vstupuje sa z nej do druhej spálne, do kuchyne a na lodžiu, ktorá je zasklená a zeteplená a momentálne je využívaná ako pracovňa. Spálne sú orientované na sever, obývacia izba a kuchyňa sú orientované na juh.
Na prízemí bytového domu je pivničná kobka, na medziposchodí je ďalší úložný priestor prenajímaný za minimálny poplatok.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt bol pred pár rokmi kompletne zrekonštruovaný a je vo výbornom stave.
Byt má plastové okná, ktoré nedávno prešli odbornou revíziou. Z chodbičky s prechodom do kuchyne bola vytvorená technická miestnosť s priestorom na práčku. Okná v obývacej izbe francúzske. Lodžia je zasklená, zamurovaná, zateplená a vytvára ideálny priestor napr. pre homeoffice. V byte bola vymenená kompletná elektro- a vodoinštalácia, interiérové zárubne a dvere, bezpečnostné dvere, zrekonštruovaná kúpeľňa, WC. Byt má nové stierky / tapety / marmolit. Kuchynská linka s kvalitnou povrchovou úpravou. V byte je veľké množstvo úložného priestoru, v spálňach a v predsieni sú veľmi kvalitné a prakticky riešené vstavané roll-dor skrine. Ďalší úložný priestor na lodžii. Byt je zrekonštruovaný veľmi príjemne, je svetlý a praktický. V byte zostáva väčšina zariadenia.
------
OKOLIE BYTU:
Vynikajúca, obľúbená lokalita s množstvom výhod. Tichá ulica, množstvo zelene, v tesnej blízkosti MŠ, ZŠ, SŠ, MHD, obchod, bežecká dráha... a neďaleko les s turistickými chodníkmi a cyklotrasami a ostatná kompletná občianska vybavenosť Dúbravky.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Krásny byt vo výbornej lokalite. Vrelo odporúčam. Majitelia veľmi ocenia, ak budú môcť byt využívať za bežné nájomné až do júla 2021. Ak Vám tento termín nevyhovuje, ale byt sa Vám páči, ozvite sa a prípadné podmienky si dohodneme. Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
52627 jananejedlikova[at]haloreality.sk 170000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62322
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia