Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, jednoizbový byt Bratislava Dúbravka, Karola Adlera

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj jednoizbový byt po čiastočnej rekonštrukcii v Bratislave- Dúbravka, na ulici Karola Adlera. Podlahová plocha bytu vrátane pivničnej kobky je 38,31 m². Byt sa nachádza na najvyššom, 12. poschodí v panelovom bytovom dome s bezbariérovým prístupom.
Bytový dom je zrekonštruovaný - je zateplený, má zrenovovanú strechu, vchody na čip, vymenené výťahy, nové stúpacie rozvody, vynovené vstupné priestory, bezpečnostný kamerový systém.
Orientačné náklady na bývanie 96 eur/ 1-osoba- platba správcovi.
Byt sa nachádza vo výbornej lokalite, je orientovaný na východ a je z neho príjemný výhľad.
Súčasťou predaja je aj spoluvlastnícky podiel na pozemku pod bytovým domom.
------

DISPOZÍCIA:

Vstupná chodba s priestorom na vstavané skrine a predsieňovú zostavu, kúpeľňa s vaňou a miestom na práčku, samostatné WC, chodbička do kuchyne, samostatná kuchyňa, veľká obývacia izba.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt je v slušnom stave, bol udržiavaný resp. čiastočne zrekonštruovaný- má plastové okná (cca rok 2000), bezpečnostné vchodové dvere, novšiu, aj keď jednotuchú kuchynskú linku, vymenené interiérové dvere, novšie podlahy, v predsieni vstavaná skriňa roll-door. Kúpeľňa s vaňou v slušnom stave. Byt sa predáva so zariadením, bol prenajímaný a po vymaľovaní sa dá opäť prenajímať. Na plnohodnotné bývanie odporúčam skôr rekonštrukciu.
------

LOKALITA:

Obľúbená lokalita, dostatok zelene. Do vzdialenosti 2 min. pešo zastávka autobusu, športoviská, stredná škola, British International School; do vzdialenosti 5-10 min. pešo- kompletná občianska vybavenosť Dúbravky- zastávka električky, Billa, Lidl, obchody, pošta, školy, škôlky, reštaurácie. Veľkým benefitom je sú neďaleké lesy, vhodné na prechádzky, turistiku, relax.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Šikovný jednoizbový byt v príjemnej lokalite, v prípade potreby okamžite obývateľný, prípadne vhodný na úpravu podľa Vašich predstáv. Byt je orientovaný na východ a lete sa veľmi neprehrieva. Vďaka najvyššiemu poschodiu Vás nebude obťažovať hluk od susedov a budete mať nádherný výhľad až na Karpaty. Byt nie je zaťažený žiadnym záložným právom a je okamžite k dispozícii.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Šikovný byt v príjemnej lokalite s krásnym výhľadom"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56252 jananejedlikova[at]haloreality.sk 118000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia