Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves, Milana Marečka - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj pekný, výnimočne priestranný, zrekonštruovaný 3-izbový byt s nádhernou priestrannou kuchyňou, vo vynikajúcej lokalite v Bratislave, Devínska Nová Ves, ulica Milana Marečka. Celková úžitková plocha bytu je 87,65 m² - z toho podlahová plocha bytu vrátane pivničnej kobky je 83,15 a plocha lodžie je 4,5 m². Byt sa nachádza na 7. pochodí z 11 v bytovom dome s dvoma výťahmi. Pred bytom je uzamykateľná chodbička spoločná pre 4 byty. Bytový dom má zrekonštruovanú strechu, zateplenie, vymenené stúpačky, vymenené okná v spoločných priestoroch a v súčasnosti ešte prebieha rozsiahla rekonštrukcia - nové výťahy, rekonštrukcia pivníc, balkónov, výmena dlažby, vstupnej brány, vymaľovanie spoločných priestorov. Podiel na pozemku pod bytovým domom je vysporiadaný a je predmetom predaja.
--------

DISPOZÍCIA:

Priestranný byt s výbornou dispozíciou, kde sa veľmi dobre býva. V byte sú veľká predsieň a chodbička, v ktorých je dostatok miesta na úložné priestory, dve priestranné nepriechodné spálne, nádherná veľká štvorcová kuchyňa, obývačka so vstupom na lodžiu, priestranná kúpeľňa a samostatné WC. Byt má výbornú orientáciu - obývačka- orientácia na východ s výhľadom do vnútrobloku plného zelene a s výhľadom na východ slnka, ostatné miestnosti- orientácia na západ- príjemné výhľady na okolie. Byt je príjemný svetlý, dobre vetrateľný a teplý aj vďaka výhodnej stredovej polohe,
--------
STAV a ZARIADENIE BYTU:
Byt prešiel postupnou rekonštrukciou. Pred asi 10 rokmi boli vymenené plastové okná, zrekonštruovaná kúpeľňa a WC (kúpeľňa je so sprchovým kútom a s menšou vaňou, WC závesné + umývadlo), bola čiastočne prerobená elektrina, znížený strop s bodovým osvetlením v obývacej izbe, podlahy. Pred 5-6 rokmi prebehla ďalšia rekonštrukcia - bola zrekonštruovaná kuchyňa - je krásna, moderná a veľmi dômyselne riešená, podlahy - dlažba / plávajúca podlaha, boli vymenené interiérové dvere so zárubňami (2x posuvné dvere). V byte zostáva kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, digestor) a vstavané skrine. Byt je ladený do príjemných farieb a pôsobí veľmi príjemne. Ďalším benefitom je príprava na klimatizáciu- v rámci rekonštrukcie bytového domu bude nainštalovaná vonkajšia časť klimatizácie.
--------

LOKALITA:

Devínska Nová Ves poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a je to veľmi obľúbená lokalita. Samotný byt sa nachádza v centre obce a naozaj v blízkosti a v pešej dostupnosti sa nachádza všetko potrebné. Výborné miesto pre život.
- občianska vybavenosť - škôlka sa nachádza priamo v bytovom dome, z okna máte výhľad na dvor, základná škola, detské ihriská, supermarket, MHD sú vzdialené asi 2 minúty, 5-8 minút cesty pešo je umelecká škola, zdravotné stredisko, pošta, reštaurácie, športoviská, park, služby
- obchodné centrum Tesco Glavica, LIDL - v pešej dostupnosti 12 min.
- veľké obchodné centrum BORRY MALL, HORNBACH, - 8 min. cesty autom/ MHD
- parkovanie - pred bytovým domom je k dispozícii veľké parkovisko
- okolie domu - keďže sídlisko má asi 30 rokov, v okolí je dostatok zelene, stromov, veľké detské ihriská
- príroda - blízke okolie DNV je nádherné a jedinečné - Národná prírodná rezervácia Devínska Kobyla so vzácnymi druhmi rastlín i živočíchov a s turistickými chodníkmi, Sandberg, rieka Morava, cyklotrasy, cyklomost do Rakúska, miestny rybník - poskytujú veľa možností na turistiku, prechádzky, rybolov, cyklistiku, rodinné výlety.
--------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Veľmi dobrý, priestranný byt s vynikajúcou dispozíciou a s množstvom výhod, ktorý vrelo odporúčam. Po drobných úpravách a vymaľovaní a dokončení rekonštrukcie bytového domu (v letných mesiacoch) sa Vám tu bude výborne bývať a budete spokojní. Deti nemusíte nikam voziť, do školy, na krúžky zájdu aj samé a Devínska sa stane ich domovom. Milovníci prírody a pokoja ocenia bývanie v dotyku s prírodou, keď ste po krátkej prechádzke alebo krátkej cyklotúre mimo civilizácie. Srdečne Vás pozývam na obhliadku, byt sa určite oplatí vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
46248 jananejedlikova[at]haloreality.sk 146900
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia