Jedinečné miesto na život, alebo rekreáciu, ktoré Vám odhalí najkrašie výhľady

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Banská Štiavnica, Štefultov - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
142 000 €

Hľadáte ideálne miesto na oddych, alebo celoročné bývanie? Nádherné výhľady, kopce zaliate slnečnými lúčmi a šum vetra v listoch stromov neďaleko srdca historickej Banskej Štiavnice? Naopak v zime tá pravá fujavica, záveje, bežky a korčuľovanie na tajchoch? Ponúkame Vám na predaj domček v Banskej Štiavnici s pozemkom o výmere 751m², pozostáva z 3 obytných miestností, chodby, šatníka, WC, kúpeľne. Lokalita Štefultov s inžinierskymi sieťami, prístupovou cestou,... rekonštrukcia započala v roku 2021. V rámci nej boli vykonaná drenáž vonkajších obvodových múrov, a vnútornej časti domu. Nanovo boli natiahnuté odpadové rúry, steny obité na základné murivo, rekonštrukcia stále prebieha....pokračovanie podľa snov nového majiteľa. Vzhľadom k uvedenému stavu je ideálny na prerobenie podľa svojich vlastných predstáv. Vychutnajte si kávičku na terase tohto domčeku, prejdite sa uličkami malebnej historickej Banskej Štiavnice, okúpte sa v tajchu a vychutnajte si čaro Štiavnických vrchov. Lokalita je ideálna na rekreáciu, turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, oddych pri vode, v zime korčule, bežky,... taktiež celoročné bývanie, nakoľko kompletná občianska vybavenosť je dostupná do 10 min autom, prípadne 15 min autobusom. Poďte sa s nami pozrieť na kúsok raja v srdci Slovenska.

"Jedinečné miesto na život, alebo rekreáciu, ktoré Vám odhalí najkrašie výhľady"
izieb
236 m²
62 m²
751 m²
áno
klasický

Ing. Anna Maďarová

Realitný maklér Banská Štiavnica

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 631 875 annamadarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Banskej Štiavnici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Banskej Štiavnici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Banskej Štiavnici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Banskej Štiavnici.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61727 annamadarova[at]haloreality.sk 142000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Sme zatiaľ veľmi spokojní. Veľmi príjemná a milá pani, Osvaldova
  • Spokojnosť, Mgr Jarmila Matejová.
  • Pani Maďarovú budeme každému len odporúčať,pretože ako je profesionálna, tak je aj ľudská a to je v dnešnej dobe vzácnosť. Je pokladom medzi maklérmi.Darina Pomfyová
  • Spokojnosť, Mgr. Jarmila Matejová
  • Proste super. T.F.
  • Ústretové a veľmi príjemné jednanie, rýchle reakcie a práca a tiež ľudský prístup. :) Absolútna spokojnosť. I.L.
  • Veľmi zlatá, ústretová a milá dáma. Bezproblémová komunikácia, jednoducho radosť spolupracovať. Ďakujem, Damián
  • Dobrý deň pani Maďarová, chceli by sme sa Vám s manželkou veľmi pekne poďakovať, za Váš ľudský a profesionálny prístup. Sme veľmi spokojní s Vaším odborným a promtným vybavením všetkých potrebných záležitostí týkajúcich sa pri kúpe predmetnej nehnuteľnosti k najvyššej spokojnosti. Ďakujem veľmi pekne za spoluprácu. Vrele pani Maďarovú odporúčame. M.Č.
  • Maximálna spokojnosť. Rýchle vyriešenie môjho "problému" s bytom. M.M.
  • Som veľmi spokojná, naša Maklerka bola veľmi ochotná, precízna a k dispozícii dokonca aj v nedeľu na obhliadku. A. K.
  • Veľká spokojnosť, profesionalita, príjemné jednanie, rýchle vybavenie a ochota. Sme vďační a naozaj veľmi spokojní. Eva
  • Veľmi milá a ústretová maklerka.
REALITNÝ MAKLÉR Banská Štiavnica
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia