Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Trnava, + ubytovanie 12 izieb - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj novostavbu dvojpodlažného viacgeneračného rodinného domu s dvoma bytovými jednotkami vo Vajslovej doline, kľudnej, vyhľadávanej lokalite Trnavy. Je postavený v bočnej ulici mimo hlavné cesty a tranzitné trasy na rovinatom pozemku o rozlohe 807 m² s orientáciou na juhozápad. Bytové jednotky majú samostatné vchody na opačnej strane budovy a taktiež pozemok je rozdelený plotom s uzamykateľnou bránkou. Trojizbová bytová jednotka slúži na bývanie, v druhej s 12 izbami je zriadená ubytovňa pre robotníkov.
Stavba: samostatne stojaci dom bol skolaudovaný v roku 2011 a v roku 2016 bola kolaudovaná prístavba druhej bytovej jednotky.
Základy a základová platňa železobetón s horizontálnou izoláciou proti vlhkosti, podlahy betónový poter s tepelnou izoláciou podlahovým polystyrénom. Obvodové múry a vnútorné priečky presné tvárnice porfix, zateplenie fasádny polystyrén 10 cm, exteriérová omietka silikátová. Strecha sedlová s dreveným krovom, zateplená minerálnou vatou, plechová strešná krytina. V dome sú zavedené IS: elektrina 380V, plyn, vodovod, voda z vlastnej studne, kanalizácia.
Zastavaná plocha je 232 m², úžitková plocha 414 m², obytná plocha 1.bj 300 m² a 2.bj 90 m².

Interiér: Podlahy prevažne keramická dlažba (v dvoch izbách plávajúce podlahy), steny tenkovrstvová stierka a maľovka, sociálne zariadenia keramický obklad. Okná plastové, interiérové dvere s obložkovými zárubňami. Vo všetkých izbách rozvody TV a Wifi, v objekte kamerový systém.
Vykurovanie a ohrev TÚV 2x plynový kondenzačný kotol.

Dispozičné riešenie: 1.bj: vstupná chodba, 6 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, kuchynka a technická miestnosť na 1.NP, chodba, 6 izieb, 2 kúpeľne, 2 WC, kuchynka na 2.NP.
2.bj: vstupná chodba, obývacia hala s jedálenským kútom a východom na uzatvorenú terasu s jacuzzi, kuchyňa, kúpeľna so sprchovým kútom a WC na 1.NP, chodba, detská izba, spálňa, kúpeľňa s vaňou a WC na 2.NP.

Exteriér: udržiavaný rovinatý slnečný pozemok s rozmermi cca 20x40 je vysadený trávnikom a okrasnými drevinami, má vybudované závlahy a nočné solárne osvetlenie. Spevnené časti zámková dlažba.

Lokalita: táto časť mesta sa vyznačuje veľmi dobrou dopravnou dostupnosťou centra mesta ako aj obchvatu, D1 a R1.

Hodnotenie makléra: nehnuteľnosť je vhodná ako investícia s návratnosťou do 10 rokov a zároveň poskytuje možnosť bývania v kľudnom prostredí krajského mesta.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
46602 * 699000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia