Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Stráne pod Tatrami - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame exkluzívne na predaj väčší dvojgeneračný rodinný dom s výhľadom na Vysoké Tatry, ktorý je situovaný na začiatku obce Stráne pod Tatrami. Dom je vhodný na bývanie, alebo na podnikanie, prípadne na prenajímanie. K domu prináleží dvoj garáž.
Základné informácie:
- nehnuteľnosť stojí na rovinatom pozemku - rozloha 50 x 14 = 700 m² - záhrada 93 x 14 = 1 300 m² - dom zastavaná plocha 10,5 x 11,5 = 120 m² - úžitková plocha 300 m², - obytná plocha 180 m², - dvoj garáž 7 x 6 = 42 m² - napojená na elektrinu, plyn, vodu a kanalizáciu - orientácia okien domu východ/juh/západ, - balkón a loggia - oplotený pozemok - čiastočná rekonštrukcia 2022 - kolaudácia 1983
Dispozícia:
. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku s rozlohou 700 m², ku ktorému ešte prináleží pozemok (záhrada) s rozlohou 1300 m². Prístup k domu je po asfaltovej ceste zo západnej strany, ako aj cez záhradu z východnej strany. Dom ma 4 podlažia : Podzemné podlažie ( 1PP ), 1 Nadzemné podlažie ( 1NP ), 2 Nadzemné podlažie ( 2 NP ) a podkrovie. 1 Podzemné podlažie : Suterén rodinného domu obsahuje zádverie – vchod do domu z dvoch strán, práčovňu, kotolňu, 2 x WC, 2x sprcha, 2 x umývadlo. Letná kuchyňa, 2 miestnosti, chodba a schody na 1NP. 1 Nadzemné podlažie : Prízemie rodinného domu obsahuje chodbu na ktorú je prístup, len z 1PP a schodisko vedúce na 2NP. Z chodby je prístup po pravej a ľavej strane do predsiene do dvoch samostatných dvojizbových bytov s kúpeľňou a WC. Dvojizbový byt pozostáva z predsiene, kúpeľne, spálne a obývacej izby s kuchynskou linkou. 2 Nadzemné podlažie : Toto poschodie rodinného domu môžeme charakterizovať ako štvorizbový byt s predsieňou, ktorý pozostáva z dvoch spálni, z dvoch obývacích izieb s kuchynskou linkou, veľkou kúpeľňou s WC a chodby vedúcej do podkrovia. ( Prípadné po menšej úprave 3izby, kuchyňa, kúpeľňa s WC. ) Podkrovie : možnosť využiť ako odkladací priestor, prípadné upraviť na bývanie.
-
Technické parametre:
- murivo je z kvádri v kombinácií tehla hrúbky do 450 mm - strop železobetónový - strecha sedlová, pozinkovaný plech - okna a dvere plastové - podlahy obytných miestnosti - palubové, časť bukové parkety a časť plávajúca laminátová - keramické obklady kúpeľne , WC a kuchyne - vnútorné a vonkajšie omietky sú hladké a objekt nie je zateplený. - vykurovanie a ohrev vody je v kombinácií plyn a tuhe palivo - radiátory veľkoplošné oceľové - kolaudácia 1983 - internet wifi, televízia skylink
Celkové hodnotenie:
Rodinný dom je situovaný v pokojnej ulici časti obce. Je vhodný na trvalé, príjemné a bezpečné bývanie a podnikanie, alebo na prenajímanie.

Lokalita:
Obec Stráne pod Tatrami je rozvíjajúca sa podtatranská obec a má veľmi dobrú dostupnosť s okolitými podtatranskými lokalitami, nachádza sa v tesnej blízkosti mesta Kežmarok. Z obce je veľmi pekný výhľad na Vysoké Tatry. V posledných rokoch sa obec veľmi rozvíja, vzniklo tam viacero nových rodinných domov. Vďaka svojej polohe je obec veľmi vyhľadávaná na trvalé ale aj rekreačné bývanie. Obec má veľký potenciál aj na ďalší rozvoj a disponuje základnou občianskou vybavenosťou.

Bonus:
Vážení klienti, rád Vás budem sprevádzať celým procesom predaja od obhliadky až po jej odovzdanie, vrátane poskytovania BEZPLATNEJ pomoci pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nezávislého finančného sprostredkovateľa.
Srdečne Vás pozývam na obhliadku.


vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
kanalizácia blízko pozemku
plyn na pozemku
izieb
120 m²
300 m²
180 m²
2000 m²
áno
áno
tehlová
pozemok
dvojgeneračný
4

Ján Horoba

Realitný maklér Kežmarok, Poprad

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 149 617 janhoroba[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Kežmarku podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Kežmarku, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Kežmarku

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Kežmarku.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63551 janhoroba[at]haloreality.sk 220000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Max spokojnosť. Milý, profesionál! Gabriela Jadušová
  • Spokojní klienti pozemku v okrese Kežmarok, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Spokojní klienti (predávajúci/kupujúci) nehnuteľnosti v Tvarožnej, obchod zastrešoval Ján Horoba.

  • Seriózny prístup, spokojnosť a ďakujem Eva D
  • Boli sme veľmi spokojní. Veľká ochota a bezproblémový prístup. Naš obchod prebehol veľmi rýchlo a uspokojivo. Ďakujeme. Robin Turcer
  • Profesionálny prístup, profi foto z dronu, vyznačenie pozemku na fotkách, ochota spolupracovať, môžem len doporučiť, veľmi spokojná Hanka Svocaková.
  • Srdečné Ďakujem! Príjemný, srdečný, profesionálny prístup pri predaji bytu! Vrele odporúčam! Lucia Vranaiová
  • Profesionálne, solídne a bezproblémové jednanie a komunikácia. MK
  • Spokojný kupujúci trojizbového bytu v Kežmarku, obchod zastrešoval Ján Horoba.

REALITNÝ MAKLÉR Kežmarok
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia