Svetlý, poschodový rodinný dom s veľkým potenciálom.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Radošovce

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
174 990 €

Ponúkame na predaj veľký, poschodový rodinný dom v obci Radošovce, okres Skalica.

Dom sa dá využiť na viacero spôsobov - na bývanie, dajú sa z neho urobiť aj dve samostatné bytové jednotky, ako víkendový dom, investičná nehnuteľnosť, na podnikanie.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Dom je v pôvodnom stave s rovnou strechou a kompletne podpivničený.
Na pozemku za domom sa nachádza murovaná jedna miestnosť so strechou, ktorá sa dá prerobiť na letnú kuchyňu a kôlňa.
Na pozemku je vlastná studňa, žumpa, prípojky na kanalizáciu a obecnú vodu sú na hranici pozemku - možnosť pripojenia. Vykurovanie je zabezpečené cez radiátore, dom má elektrické medené rozvody, hydroizoláciu.
Možnosť dodatočných úprav domu za zvýhodnených podmienok a ceny.
V záhrade rastú plodné ovocné stromy.

DISPOZÍCIA:

Dispozične dom pozostáva z predsiene, priestrannej chodby, z ktorej sa vpravo nachádza schodisko na poschodie, rovno je prvá izba, vpravo väčšia miestnosť so vstupom do garáže s montážnou jamou a schodisko do suterénu.
Vľavo sa nachádza veľká obývacia izba, samostatná kúpeľňa s vaňou, WC a posledná miestnosť je svetlá, priestranná kuchyňa.
Na poschodí sa nachádza rovno prvá izba, vpravo druhá izba, kúpeľňa s vaňou spojená s WC a tretia izba so vstupom na terasu.
Vľavo je štvrtá veľká izba s balkónom a piata izba plánovaná ako kuchyňa.
Celkom sedem miestností, s toho dve nadpriemerne veľké a dva balkóny (terasa).

V suteréne sa nachádza technická miestnosť, kde je bojler na vodu, nízkoteplotný plynový kotol Protherm, prietokový ohrievač, vodáreň, ďalšie miestnosti ako práčovňa, dielňa, sklad - takisto sa dajú rôzne využiť.Orientácia prednej časti domu je na severovýchod a zadná časť na juhozápad.Rozloha pozemku je 600m², obytná plocha cca 140m².

NÁZOR MAKLÉRA:

Dom má veľký potenciál, pri obhliadke som sa v ňom cítila veľmi príjemne, je krásne presvetlený, treba vidieť osobne.

LOKALITA:

V obci Radošovce je kompletná občianska vybavenosť - škôlka, škola, obchody, lekár, lekáreň, zubár, pizzeria, pohostinstvo, futbalové a hokejbalové ihrisko, kultúrny dom, kde sa konajú rôzne podujatia, cykloturistické trasy, neďaleko priehrada.
Obec sa nachádza medzi okresnými mestami Skalica (10 km) a Senica (13 km), k českým hraniciam asi 30 km.

Pri serióznom jednaní dohoda na cene možná na obhliadke domu.
Ak Vás táto ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.

"Svetlý, poschodový rodinný dom s veľkým potenciálom."
izieb
143 m²
140 m²
600 m²
20x30
áno
áno
áno
1987
tehlová
pozemok
dvojgeneračný

Jana Konečná

Realitný maklér Senica

0915... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0915 950 023 janakonecna[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Skalici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Skalici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Skalici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Skalici.

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61446 janakonecna[at]haloreality.sk 174990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Príjemný prístup všetko rychlo vybavené veľka spokojnosť. Petra
  • Výborná komunikácia, ochota, spoľahlivosť. Peter Hrebenar
  • Byt bol predany do tyzdna, co je v dnesnych tazsich casoch velky uspech a dakujeme pani maklerke za spolupracu :) Urcite odporucame. OJ
  • Osobný prístup. M.H.
  • Super komunikácia zodpovednosť profesionalita. Môžem len doporučiť. Peter Valouch
  • Oceňujem trpezlivosť, pokojný a profesionálny prístup. Veľká vďaka. EŠ
  • Rýchle, profesionálne jednanie na úrovni, veľmi sme spokojní. Ďakujeme Matheova
  • Spokojní predávajúci a kupujúci rodinného domu v okrese Senica, obchod zastrešovala Jana Konečná.

  • Boli sme s pani maklerkou na obhliadke bytu, aj keď sme si nakoniec vybrali iný byt boli sme milo prekvapený s ochotným a prijemným jednaním šikovnej pani maklérky. Ak by sme potrebovali s niečím pomôcť v realitách vieme na koho sa obráťit. Skvelý pristup odporúčam. JM
  • S Jankou sme boli veľmi spokojní. Jej profesionálny prístup, rýchle jednanie, nám pomohlo vybaviť prenájom nášho bytu. Jej prácu hodnotím veľmi pozitívne. Ak by som potrebovala, riešiť niečo s nehnuteľnosťou, určite sa na ňu s dôverou obrátim. Dana M.
  • Bol som veľmi spokojný, ďakujem. S pozdravom Adrián K.
  • Oceňujem veľmi dobrý prístup. Vďaka maklérke som dokázal prenajať byt za menej ako týždeň. MH
REALITNÝ MAKLÉR Skalica
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia