Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Malý Lapáš

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj malý útulný záhradný domček s úžitkovou plochou 45 m² v obci Malý Lapáš, okres Nitra.
Nachádza sa na slnečnom a mierne svahovitom pozemku s výmerou 1404 m² s orientačnými rozmermi 7,5 m x 187 m.

DISPOZÍCIA:

prízemie - vstupná časť do chatky, v ktorej je umiestnená kuchynka, úložné priestory, rohové posedenie,
I. NP - podkrovie s oddychovou časťou.

IS - elektrina je zavedená do chatky. Vodu je možné si zabezpečiť vykopaním studne, ako to využívajú aj obyvatelia chatiek v okolí. Vykurovanie je zabezpečené kachlami na tuhé palivo. Toaleta je suchá nachádzajúca sa za chatkou.

Konštrukcia chaty je postavená z tvárnic Ytong s betónovým základom (v tejto časti sa nachádza pivnica) a skolaudovaná v roku 1998 ako záhradný domček so súpisným číslom. Strecha je sedlová s eternitovou krytinou, zvnútra zateplená a obytá drevotrieskovými doskami, podlaha na prízemi pokrytá PVC.

Chata je podpivničená celá so samostatným vstupom do nej, a je využívaná na skladovanie nazbieranej úrody a spracovanie viniča.

Nehnuteľnosť sa predáva aj so zariadením a nábytkom (motorová kosačka, akumulátorový postrekovač a komletné vybavenie pivnice slúžiace na starostlivosť o vinič a úrodu).

Pred chatkou je postavený drevený altánok s posedením.

Súčasťou pozemku s rodiacim viničom (Svätovavrinecké, Dornfelder, Veltlín, Rizling vlašský, Saugvinon) sú ovocné stromy (slivky, jablone, marhule, višne, hrušky, orechy, vinohradnícke broskyne a čerešňa).

Prístupová spevnená cesta umožňuje bezproblémový prístup k nehnuteľnosti a parkovanie pred ňou na zatrávnenej časti.

Nehnuteľnosť sa nachádza v extraviláne obce Malý Lapáš (k dispozícii: MŠ, ihrisko, autobusová doprava, Obecný úrad, matrika, potraviny). Obec sa nachádza v tesnej blízkosti obce Veľký Lapáš, ktorá poskytuje rozsiahlejšiu občiansku vybavenosť (spoločná pošta, potraviny, zmiešaný tovar, dobrovoľný hasičský zbor, reštaurácia, pohostinstvo, MŠ a ZŠ, pediatrická ambulancia, všeobecná ambulancia pre dospelých, stomatológ, autobusová doprava).
Vzdialenosť obce Malý Lapáš od okresného mesta Nitra je cca 10 km, Bratislava 100 km, Nové Zámky 40 km, Vráble 13 km.

Nehnuteľnosť sa predáva spolu s prislúchajúcim pozemkom a viničom, preto je vhodný predovšetkým pre milovníkov slnka, relaxu, viniča a starostlivosti o neho.

Odporúčam obhliadku!!!

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.





"Niečo pre milovníkov vínka, relaxu a pestovateľov viniča "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60073 janaslavikova[at]haloreality.sk 38990
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia