Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Janova Lehota, Úžasná rekreačná chata so záhradou blízko Dubníka - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3 podlažnú murovanú rekreačnú chatu so zastavanou plochou 28m² o rozmeroch cca. 4,7x6 metrov a ovocnou záhradou 558m² v osobnom vlastníctve. Nachádza sa priamo pod lesom vo vyhľadávanej a obľúbenej záhradkárskej oblasti obce Janova Lehota okres Žiar nad Hronom - Dererov Mlyn, v smere na Handlovú. Obec Janova Lehota leží v údolí Lehotského potoka, v severnej časti Žiarskej kotliny, na juhozápadnom úpätí Kremnických Vrchov. Okresné mesto Žiar nad Hronom je vzdialené 10km juhovýchodným smerom, Handlová 11km severne.

Ponúkaná chata má príjemnú severovýchodnú orientáciu so svahovitou záhradou. Prístupová komunikácia je spevnená asfaltová cesta a cca. 200 metrov od chaty je nespevnená cesta, parkovať sa dá priamo pri plote chaty. Už hneď pri vstupe Vás víta nádherný výhľad na okolité lesy a prírodu. Prechádza sa popri drevenej pajte a pred Vami sa rozprestiera trávnatá rovina vhodná na umiestnenie bazéna. V rohu pozemku je postavená náraďovňa. Pod trávnatou rovinou sa rozprestiera vkusne dobudované ohnisko so sedením a stolom v kombinácii kameň a ošetrené masívne drevo. Schodíkmi sa prechádza k zastrešenej terase dobudovanej k zadnej časti chaty s dostatočným priestorom na posedenie a oddych. Okolie chaty je lemované okrasnými kríkmi, skalkami s kvetmi a ovocnými stromami, prevažne jabloňami. Náklady za elektrinu sú približne 50 €/rok pre 4 člennú rodinu.

DISPOZÍCIA:

Chata pozostáva z prízemia, suterénu a podkrovia vzájomne prepojených drevenými schodiskami. Na prízemí sa nachádza kuchyňa s pieckou na tuhé palivo, kúpelňa so sprchovacím kútom a samostatná toaleta. Podlaha je z keramickej dlažby a veľmi pekné na mieru vyrobené interiérové drevené dvere s obložkovými zárubňami. Interiérovým schodiskom sa prechádza z prízemia do suterénu, kde sa rozprestiera obývacia izba s drevenými hradmi na strope a drevenou podlahou a elektrickým radiátorom. V prípade nepriaznivého počasia je možné pozrieť si televízor s napojením na Digi satelit. Zo suterénu sa schodiskom vchádza do podkrovia, ktoré je využívané na spanie. V podkroví sa nachádza úložný priestor pod zateplenou pôvodnou strechou so zdravým krovom.

VYBAVENIE A ZARIADENIE:
Chata sa predáva bez zariadenia okrem kuchynskej linky. Chata prešla v priebehu 6 rokov kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu rozvodov elektriny a vody, nové podlahy, rekonštrukcia kúpelne, toalety a kuchynskej linky, nové schodisko, zastrešenie terasy, vyvložkovanie komína nerezovou vložkou. Vykurovanie je riešené pieckou na tuhé palivo a elektrickým radiátorom. Chata je napojená na el. energiu + 380V, satelit, voda je úžitková - prečistená filtrami, riešená zo spoločného záhradkárskeho prívodu a z miestneho prítoku, odpad je vedený do žumpy. Ku chate prislúcha čerpadlo na vodu a 120 litrový bojler. Okná sú drevené pôvodné, strecha je pôvodná, ale ošetrená gumoasfaltovým náterom.

LOKALITA:

Okolie záhradkárskej oblasti ponúka kompletnú občiansku vybavenosť - zastávka autobusu, obchody s potravinami, pohostinstvá, pošta, kostol, detské ihriská, materská škola, základná škola.

VÝHODY:

Nachádza sa v pokojnej a vyhľadávanej lokalite s množstvom zelene. Je v blízkosti lesa s množstvom športových príležitostí, možnosti na prechádzky, potulky po prírode, hubárčenie, vodná nádrž Baywatch. Rýchly prístup do centra mesta Žiar nad Hronom (10 minút) alebo na diaľnicu smer Bratislava - Košice.

Chatu je možné využívať celoročne, je vhodná na relax, ale aj ako investícia. Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

"Príďte sa pokochať skvelým výhľadom a načerpať sily"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58121 anezkacurillova[at]haloreality.sk 79000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia