POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Predaj, rodinný dom Liptovský Mikuláš - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
265 000 €
279 000 €
14 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj rodinný dom s 3 samostatnými bytovými jednotkami, s garážou a skladom v uzavretom dvore blízko centra Liptovský Mikuláš. Ponúkaný dom je súčasťou radovej zástavby a pozostáva z dvoch spojených domov so samostatným súpisným číslom, pričom v dome č. 1 sú dve bytové jednotky so samostatným vchodom a k nemu je z jednej strany pristavený dom č. 2 s garážou o veľkosti 24,49 m² a skladom o veľkosti 11,87 m². Obidva domy sú podpivničené a predávajú sa spolu s pozemkom o veľkosti 626 m². Do domu sú privedené všetky inžinierske siete.

DISPOZÍCIA:

Veľkou železnou vstupnou bránou sa dostanete do dvora, odkiaľ sa vstupuje napravo do dvojpodlažnej časti domu č. 1 a naľavo do 1-izbového prízemného bytu, ktorý tvorí druhú časť domu č. 1. 1-izbový byt je jednopodlažný, pozostáva z chodby, kuchyne, špajze, kúpeľne, samostatnej toalety a jednej izby. Do všetkých miestností sa vstupuje zo vstupnej chodby okrem špajze, kde sa dostanete len z kuchyne. Celé podlažie je vyvýšené o 4 schody, ktoré sa nachádzajú za vstupnými dverami. Vedľa nich sa nachádzajú vstupné dvere do pivničných priestorov domu č. 1 (tri miestnosti s výškou stropu 1,72 m, pričom jedna z nich slúži ako technická miestnosť). Ďalej zástavba na tejto strane dvora pokračuje a po pár metroch sa nachádza vstup do dvojpodlažného domu č. 2 s garážou a skladom. Vchodovými dverami sa vstupuje na schodisko vedúce do pivničného priestoru a na vyvýšené 1. podlažie, kde sa nachádza kuchyňa, so špajzou, kúpeľňa a samostatná toaleta, na 2. podlaží sa nachádzajú naľavo spálňa a napravo priechodná obývacia miestnosť, z ktorej sa dostanete do ďalšej menšej izby. Schodisko pokračuje do neobytného podkrovia. Vedľa vstupných dverí do domu č. 2 sa nachádzajú dve široké brány, jednou sa vstupuje do garáže a ďalšia je pre vstup do skladu. Pravá časť domu č. 1 pozostáva z 1. nadzemného podlažia, kde sa nachádza napravo chodba s kuchynským kútom, toaleta so sprchou a 1 izba a naľavo pod schodiskom sa nachádza pivnica a samostatná toaleta. Priestranným schodiskom, ktoré disponuje stoličkovým výťahom pre imobilné osoby, sa dostanete na 2. podlažie, odkiaľ sa vpravo vstupuje do trojizbového bytu a vľavo do neobytného podkrovia. Byt na 2. nadzemnom podlaží pozostáva zo vstupnej chodby, z ktorej sa vstupuje do komory a do haly. Z haly je možné vstúpiť do obývacej izby, do chodby spájajúcej detskú izbu a a kúpeľňu, do kuchyne so špajzou, do toalety a na balkón. Obývacia izba je priechodná, naľavo z nej je vstup do spálne a napravo do detskej izby.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Pôvodný tehlový murovaný dom bol postavený v roku 1948, dom č. 1 bol zrekonštruovaný v roku 2000 a dom č. 2 bol zrekonštruovaný v r. 1968. Dom č. 1 má eternitovú strechu a dom č. 2 má strechu škridlovú. Obidva domy sú vykurované plynom, ale majú možnosť vykurovania aj tuhým palivom. V dome č. 1 je ústredné kúrenie, vstavaný krb, 3 krbové kachle a v dome č. 2 sa kúri plynovými gamatkami alebo 2 krbovými kachľami. V dome č. 1 je ohrev TÚV prostredníctvom plynového kotla, v dome č. 2 sa na ohrev vody využíva elektrický bojler a prietokový ohrievač.

VÝHODY:

* kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti
* možnosť využitia nehnuteľnosti nielen na bývanie, ale aj na podnikanie
* prístup do bytu na 2. poschodí aj pre imobilných

LOKALITA:

Nehnuteľnosť sa nachádza 500 m od cyklochodníka, 700 m od nákupného centra STOP-SHOP, 1 km od Námestia osloboditeľov, krytej plavárne, či zimného štadióna. V blízkosti sa nachádzajú škôlky, školy, centrum voľného času a do pol hodiny sa pešo dostanete do nemocnice, na železničnú aj vlakovú stanicu.

NÁZOR MAKLÉRA:

Dom s nádychom histórie ma zaujal širokým schodiskom, priestrannými miestnosťami, vstavaným krbom a funkčnými kachľovými pecami, ktoré sa nachádzajú takmer v každej izbe. Páčil sa mi aj výhľad z balkóna na Západné Tatry a do dvora, ktorý ponúka široké možnosti využitia (možnosti pre detské ihrisko, altánok, bazén, záhony, parkovaciu plochu atď.). Pravú časť domu č. 1 by som si rozdelila na pracovnú (prvé podlažie je vhodné na podnikanie – napr. na kanceláriu alebo ambulanciu) a súkromnú časť na bývanie na 2. podlaží. Ľavú časť domu č. 1 spolu s domom č. 2 by som využila na prenájom napr. apartmánov alebo kancelárskych priestorov. Možnosti využívania týchto nehnuteľností sú však oveľa širšie a každý si v nich môže zrealizovať svoje predstavy.

"3 bytové jednotky (1,3,4-izb.) + garáž + sklad + spoločný dvor blízko centra LM"
vyhľadávaná lokalita
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
212 m²
626 m²
12x52
áno
áno
tehlová
pozemok
dvojgeneračný
2

Ing. Janka Čurillová

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 998 848 jankacurillova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62388
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64323 jankacurillova[at]haloreality.sk 265000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní kupujúci a predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Dobrý deň, chceme vyzdvihnúť profesionálny prístup pani Čurillovej pri obhliadke nehnuteľnosti. Bola veľmi milá a ústretová. Skvele nafotený interiér.Zdeno
  • Som veľmi spokojný s prístupom, profesionalitou a komunikáciou s Jankou Čurillovou... Ďakujem... M. B.
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní trojizbového bytu v okrese Liptovský Mikuláš, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojná kupujúca dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Pani Janka ešte raz ďakujeme Vám aj manželovi za ústretovosť a cenné rady pri predaji našej nehnuteľnosti. Bola to naša prvá skúsenosť s takouto službou a myslím, že sme si veľmi dobre vybrali. Želám vám veľa zdravia a úspechov v práci, pre ktorú sa veľmi hodíte. I.V.
  • Spokojný predávajúci po podpise zmluvy od trojizbového bytu na Donovaloch, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Spokojní klienti pri preberaní bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • Veľmi som spokojná s prístupom, komunikáciou a poradenstvom maklérky. Doporučujem aj ostatným. Ďakujem. ZE
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri preberaní jednoizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s realitnou maklérkou Jankou Čurillovou.

  • S pani Čurillovou som bol nad mieru spokojný, nie že len profesionalita, ochota ale aj super konverzácia môžem len odporúčať. Ďakujem veľmi pekne za spoluprácu.Frielich Štefan
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávaní dvojizbového bytu v Liptovskom Mikuláši, na fotke s maklérkou Jankou Čurillovou.

REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
zazmluvnených klientov
4706
recenzií od klientov
62388
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia