Sem sa vaši zákazníci a klienti budú za vami vracať radi!

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, obchodný priestor Levice, vhodný aj pre prevádzku služieb

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
360 €/mesiac
MOŽNÝ ODPOČET DPH

Ponúkame vám na prenájom veľmi príjemný, moderný obchodný/kancelársky priestor s vlastným sociálnym zariadením o výmere 28,7 m² v kompletne zrekonštruovanej polyfunkčnej budove v Leviciach.

Priestor sa nachádza na prízemí dvojpodlažného objektu a pozostáva z obchodného priestoru a oddeleného sociálneho zariadenia, ktoré využíva len nájomca tohto priestoru.

Objekt sa vykuruje radiátormi, v priestore sa nachádza príprava pre pripojenie vlastného WiFi routera - optický internet (v cene prenájmu).

Tento pekný priestor môže mať rôzne využitie, ako predajňa/obchod, ako bežná kancelária, sídlo menšej firmy (pobočka), výdajňa zásielok, prípadne môže byť využitá aj ako prevádzkáreň pre služby (kozmetika, menšie kaderníctvo, pedikúra, poradenské služby a podobne).

Cena nájmu je 360 €/mes. s DPH - možnosť odpočtu DPH.

Cena nájmu je bez energií, mesačné náklady energií a réžie predstavujú 100 eur + DPH (závisí od energetickej záťaže kancelárie).

Vlastník priestoru požaduje depozit - dohodou.

Výhodou tejto nehnuteľnosti a priestoru je bezproblémový prístup od hlavnej komunikácie a taktiež parkovanie. Polyfunkčná budova je dobre známa a nadštandardne zrekonštruovaná, priestory sú preto vhodnou voľbou pre vaše podnikanie. Kancelária je chránená alarmom vstupnej chodby. Možnosť prenajať aj ďalšie kancelárie v blízkosti.

Priestor je pre prenájom voľný ihneď.

V prípade ďalších otázok alebo záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

"Sem sa vaši zákazníci a klienti budú za vami vracať radi!"
ihneď voľná
zateplená
elektrina, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
odpočet
29 m²
29 m²
29 m²
2011
tehlová
2

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Leviciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Leviciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Leviciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Leviciach.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63038 juditajanickova[at]haloreality.sk 360
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Odbornosť, ochota, ústretovosť, neviem ako lepšie by som sa vyjadril, Zolran Mankovicky
  • S pani Janíčkovou sme boli nadmieru spokojní. So všetkým nám vždy hneď pomohla, dokonca aj cez víkend. Robí si svoju prácu na 110 percent. Veľmi milá a ľudská pani maklérka. Môžem len odporučiť. J. R.
  • Super spokojnosť veľká.
  • Pani Janíčková milá, ústretová, pohotová, veľká spokojnosť. Ďakujem za sprostredkovanie predaja. S.Š.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci trojizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Spokojná predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v Leviciach, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Spokojní kupujúci a predávajúci štvorizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Dobrý deň pani Janíčková, veľmi pekne ďakujeme pani Janíčkovej za skvelú spoluprácu, bola pre nás od začiatku až do konca naozaj TOP maklérka. Prajeme jej veľa osobných aj pracovných úspechov.
  • Spokojná predávajúca a kupujúci pri odovzdávaní bytu v Leviciach, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Pani Janičková mi sprostredkovala kúpu nehnuteľnosti v Domadiciach. Musím vyzdvihnúť maximálnu profesionalitu, ochotu, obetavosť a ľudský prístup. A.T.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci pri odovzdávaní bytu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Chcela by som poďakovať p. Janíčkovej, za jej vysoko profesionálnu prácu, zodpovednosť, dochvíľnosť, veľmi ľudský prístup a príjemné vystupovanie. Som veľmi spokojná ako promptne vyriešila moju žiadosť o predaj môjho bytu a kúpu bytu, o ktorý som mala veľký záujem. Ešte raz zo srdca ďakujem. Beatric P.
REALITNÝ MAKLÉR Levice
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia