Profesionáli v realitách na Slovensku

"Život patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov." Eleanor Roosevelt

CERTIFIKOVANÝ MAKLÉRHALO reality
TOP OCENENIA2.miesto - nováčik roka 2022 | predajca pobočky 2022

Bc. Mária
Hlávková

0918 510 280
Váš osobný realitný maklér Prešov, Bardejov, Sabinov

Nechajte všetko na mňa, máme tisíce spokojných klientov po celom Slovensku

Podstatou môjho života sú moje deti a rodina. K rodine nepochybne patrí miesto, kde prežívame každodenné radosti, starosti, lásku a pohodu. Týmto miestom je domov... Domov je to najdôležitejšie miesto v živote. Čokoľvek cez deň zažijeme, po návrate domov nachádzame pokoj, bezpečie a lásku najbližších. Ako realitná makléra chcem každému svojmu klientovi nájsť pravé ten jeho vysnívaný domov. Uvedomujem si ako veľmi v tejto práci záleží na osobitnom prístupe k zákazníkovi, ľudskosti, spoľahlivosti, serióznosti, ústretovosti, flexibilite a širokom rozsahu služieb na vysokej a profesionálnej úrovni. Bude mi cťou, ak si za svojho osobného makléra pri jednom z vašich najdôležitejších rozhodnutí v živote, zvolíte práve mňa.

"Život patrí tým, ktorí veria v krásu svojich snov." Eleanor Roosevelt

V tejto práci som sa jednoducho našla. Vyžaduje si naozaj celého človeka, neskutočne veľa času a veľký diár , ale neuveriteľne ma baví, napĺňa a stala sa mojím koníčkom. Každý ukončený obchod a spokojní klienti mi denne dokazujú, že má zmysel. Ku každému klientovi sa snažím pristupovať s úctou, rešpektom, empatiou, pretože je pre mňa veľmi dôležité aby naši klienti boli spokojní. Medzi moje priority patrí čestnosť, zodpovednosť, úprimnosť, dôvera a empatia.

A prečo práve HALO reality? Vízia kam firma svojím pôsobením smeruje, hodnoty, ktoré na tejto ceste vyznáva a spôsob ako sa stala jednou z najsilnejších značiek na slovenskom trhu, definujú jej profesionalitu a sú zárukou úspešnosti a korektnosti. Dôkazom sú recenzie všetkých doterajších klientov.
Je to spoločnosť, ktorá ponúka kompletný servis pri prevode nehnuteľnosti. Táto spoločnosť predstavuje silnú značku s profesionálnym prístupom a silným marketingom na Slovensku. Už len výrazné zastúpenie pobočiek na celom Slovensku je pre mňa zárukou úspešnosti a ja chcem spolupracovať s úspešnými.

Moji spokojní klienti v Prešove a okolí

Pozrite si moje referencie spokojných klientov, ďakujem všetkým, ktorí takto ocenili moju prácu. .

Stretli ste sa už so mnou? Prosím ohodnoťte vaše skúsenosti aj anonymne, v tomto dotazníku, ďakujem.
17
CELKOVO

Moje aktuálne nehnuteľnosti

Moje nehnuteľnosti Moje byty Moje domy Moje ostatné Nehnuteľnosti v PrešoveNehnuteľnosti v Bardejove
Zobraziť všetky nehnuteľnosti

Máme už viac ako 35 000 klientov

Aktuálne máme už viac ako 35 000 klientov po celom Slovensku, ktorí cez HALO reality predali/kúpili/prenajali nehnuteľnosť. Spokojných klientov aj s fotkami si môžete pozrieť na podstránke našich realitných recenzií.

Sme overená realitná kancelária

V ponuke sme doteraz mali už viac 60 000 nehnuteľností po celom Slovensku, navyše sme členom Združenia realitných kancelárii (ZRKS). S nami máte istotu, sme overená realitná kancelária.

Aktuálne 4636 pozitívnych recenzií

Spoločnosť HALO reality má aktuálne už 4636 pozitívnych recenzií. Môžete si ich pozrieť na našej stránke spokojných klientov, navyše aj s fotkami. Kontaktujte nás a pridajte sa k nim aj vy.

Sme profesionáli v realitách

Jedine v HALO reality máte komplexný prehľad informácii o každom spolupracovníkovi. Na kvalite nám záleží, každý jeden maklér je viackrát do roka školený a spokojnosť pravidelne overovaná u našich klientov.

Súrne hľadám pre mojich klientov v Prešove a okolí

Predávate nehnuteľnosť? Máme viac ako 3000 záujemcov čakajúcich na nehnuteľnosť.
Pozrite si, či nehľadáme práve tú vašu.

Kúpa jednoizbový byt Prešov

75 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 1 izbový byt v PO v akomkoľvek stave. Platba v hotovosti

Kúpa dvojizbový byt Prešov

120 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 1,5- 2 alebo troj izbový byt výlučne na sídlisku Sekčov ideálne na 1.-2. podlaží cenovo do 120000 eur. PLATBA V HOTOVOSI! Prosím, aby ma kontaktovali len priamo majitelia nehnuteľností.

Kúpa dvojizbový byt Prešov

115 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 2 izbový prípadne väčší jednoizbový investicný byt vhodný na okamžitý prenájom. Celkova cena nehnuteľnosti do 115000 platba v hotovosti. Lokaliata Sekčov, sídlisko 2, sídlisko 3.

Kúpa dvojizbový byt Prešov

180 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 2-2,5 izbový byt po rekonštrukcii na sídlisku Sekčov. Poschodie len prízemie, 1,2. Platba v hotovosti.

Kúpa trojizbový byt Prešov

140 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme 3izbový byt po kompletnej rekonštrukcii na ulici Matice Slovenskej prípadne blišie centrum. Loggia podmienkou. Platba v hotovosti

Kúpa rodinný dom Abranovce

170 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme rodinný dom po rekonštrukcii vhodný na okamžité bývanie v okolí PO do 15km v cene 170 - 180000e.

Kúpa rodinný dom Abranovce

170 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme rodinný dom po rekonštrukcii vhodný na okamžité bývanie v okolí PO do 15km v cene 170 - 180000e.

Kúpa rodinný dom Prešov

250 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme rodinný dom v blízkosti PO vhodný k okamžitému nasťahovanu bez potrebných úprav. Cenovo do 250000e. Ponuky prosím len priamo od majiteľa.

Kúpa rodinný dom Veľký Šariš

240 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme novostavbu RD vhodnú k okamžitému nasťahovaniu. Ideálne lokality Kanaš, Vydumanec.

Kúpa rodinný dom Župčany

200 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme novostavbu poschodového RD v okolí Prešova vhodný k okamžitému nasťahovaniu.

Kúpa chata okr. všetky okresy

70 000 €

Pre konkrétneho klienta súrne hľadáme starší rodinný dom vhodný na chalupárčenie v okolí Prešova do 30km.

Zobraziť všetky moje dopyty

Moje referencie

Moje naposledy predané/prenajaté nehnuteľnosti v Prešove a okolí.

  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
  • dvojizbový byt - Prešov

    PRENAJATÉ

    dvojizbový byt
    Prešov
  • rodinný dom - Tulčík

    PREDANÉ

    rodinný dom
    Tulčík
  • rodinný dom - Ľubotice

    PREDANÉ

    rodinný dom
    Ľubotice
  • štvorizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    štvorizbový byt
    Prešov
  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
  • trojizbový byt - Prešov

    PREDANÉ

    trojizbový byt
    Prešov
Zobraziť viac naposledy predaných

Vypočítajte si cenu nehnuteľnosti v Prešove

Využite našu službu bezplatného ocenenia ceny vašej nehnuteľnosti. Jediný na Slovensku prinášame ONLINE KALKULAČKU NEHNUTEĽNOSTI - okamžitý výpočet bez nutnej registrácie, či nechávania kontaktov a to porovnaním až 70 tisíc aktuálnych nehnuteľností.

Vypočítať cenu nehnuteľnosti v Prešove a kdekoľvek na Slovensku
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku

Kontaktujte ma ešte dnes

Neváhajte ma kontaktovať ešte dnes a to aj nezáväzne. So všetkým vám pomôžem a vysvetlím presný postup, ako bezpečne, výhodne a čo najrýchlejšie predať vašu nehnuteľnost.

Mobil: 0918 510 280 CEZ E-MAIL CEZ FORMULÁR
Navštívte aj môj:

Kontakt na vás

Stručný popis/dôvod kontaktovania

Mária Hlávková Odoslať

Ďakujeme za prejavenú dôveru.
Kolega vás bude kontaktovať čo najskôr.

Realitná poradňa

Sme profesionáli, pozrite si našu realitnú poradňu a najdôležitejšie otázky pri kúpe/predaji nehnuteľnosti.
Nenašli ste čo ste hľadali? Napíšte nám otázku alebo si pozrite našu celú realitnú poradňu.

Ako pracujeme

V prípade záujmu ma neváhajte nezáväzne kontaktovať. Nakoľko sme profesionáli v realitách, každú nehnuteľnosť osobne vždy navštívime, nafotíme a navrhneme cenu tak, aby zohľadňovala rýchlosť predaja a vašu aktuálnu situáciu.

1

Návšteva nehnuteľnosti a analýza

Každú nehnuteľnosť osobne navštívime, nafotíme a skontrolujeme všetky ťarchy a prípadné záväzky. Nepredávame čo sme osobne nevideli a neskontrovali.

2

Zaradenie do ponuky

Po dohode s klientom nehnuteľnosť zaradíme do svojho portfólia a ponúkneme najskôr našim klientom hľadajúcich nehnuteľnosť.

3

Marketing a inzercia

Bez inzercie by to nešlo. Inzerujeme na všetkých dôležitých a najnavštevovanejších portáloch, dokonca aj na tých menej podstatných.

4

Obhliadky s overenými záujemcami

Vašu nehnuteľnosť a cennosti chránime. Na obhliadku prídeme len s overeným klientom a vždy máme záznam, koho sme vám priviedli.

5

Právne záležitosti a zmluvy

Ako jedna z mála kancelárii, máme vlastné právne oddelenie, ktoré dohliada nad každou jednou zmluvou. Doteraz sme pripravili viac ako 8.000 zmlúv.

6

Kataster a odovzdanie nehnuteľnosti

Až po prijatí peňažného plnenia zanášame zmluvy na kataster. Chránime obe strany rovnako, ako predávajúceho tak kupujúceho.

Najčastejšie otázky klientov

Toto sú najčastejšie otázky mojich klientov. Neváhajte ma kontaktovať telefonicky, alebo sa môžme osobne stretnúť pre vaše ďaľšie otázky ku kúpe/predaju, prípadne prenájmu vašej nehnuteľnosti.

Musíte nehnuteľnosť vidieť?

Áno, sme profesionálna realitná kancelária. Každú nehnuteľnosť musíme osobne navštíviť, nafotiť a pozrieť aktuálny stav.

Chcem predať nehnuteľnosť, čo ďalej?

V prípade, že chcete predať nehnuteľnosť, prejdite na podstránku PREDAŤ NEHNUTEĽNOSŤ a vyplňte nezáväzný formulár, my sa Vám do 24 hodín ozveme.

Chcem predať nehnuteľnosť bez starostí, na nehnuteľnosti sa ale nezdržujem.

Ak nechcete mať žiadne starosti a v nehnuteľnosti nebývate, môžete dať našim maklérom klúče. Po nájdení klienta vám pošleme elektronicky zmluvy, ktoré skontrolujete a vy prídete len na podpis k notárovi. Všetky starosti zostanú na nás. A navyše, za túto službu nič navyše neplatíte.

Aké služby poskytujete a čo všetko zabezpečíte?

Sme profesionáli. Každú jednu nehnuteľnosť si prídeme pozrieť, nafotiť (nenaberáme cez internet) a spísať záznam. Poradíme vám, v akých cenách sa predávajú podobné nehnuteľnosti vo vašej lokalite. Následne ju nahodíme na internet, zabezpečíme čo najširšiu inzerciu a oslovíme potencionálnych klientov čakajúcich na nehnuteľnosti. Následne prídeme so záujemcami na obhliadku, ktorú uskutočňujeme iba s overenými klientmi (ako jedna z mála realitných kancelárii). V prípade záujmu o nehnuteľnosť vypracujeme zmluvy garantované našim právnym oddelením, ktoré už spravilo viac ako 8.000 takýchto zmlúv. Tieto zmluvy sú nestranné a obe strany si môžu po odsúhlasení doplniť svoje požiadavky. Po podpísaní zmlúv, zanesieme zmluvy na kataster, kde základný poplatok za zápis hradíme v plnej výške (platí pre 95% nehnuteľností). Samozrejmosťou je odovzdávací protokol o energiách, či poradenstvo ohľadom prepisov a podobne.

Kde mám istotu, že nebudem oklamaný a neprídem o nehnuteľnosť?

Práve preto, že realitná kancelária je tretia, nestraná strana a každý, kto má záujem niekoho oklamať bude kúpu riešiť priamym oslovením na súkromný inzerát. Keďže sme celoslovenská a nie len miestna realitná kancelária, máte o to väčšiu istotu. Za prevod nehnuteľností osobne ako firma zodpovedáme. Navyše, všetky zmluvy sú garantované našim právnym oddelením, ktoré ich len pre našu realitnú kanceláriu vypracovalo už viac ako 8.000. Nie je žiaden problém do danej zmluvy niečo doplniť, ak druhá strana dané zmeny odsúhlasí. Taktiež v prípade súhlasu druhej strany, môžete na vaše náklady požadovať notársku úschovu alebo vinkulovaný účet v banke.

V prípade, že moju nehnuteľnosť nepredáte, koľko ma to bude stáť?

Nič. Všetky náklady - náber a obhliadky, marketing, správu a poplatky za inzerciu a mnoho ďaľšieho sú v našej réžii. Nič dopredu nám neplatíte a my províziu dostaneme až vtedy, ak nájdeme kupujúceho.

Ako dohliadate nad kvalitou vašich predajcov, môžem sa na nich spoľahnúť?

Každému nášmu klientovi, ktorý cez nás predáva, prenajíma, kupuje nenuteľnosť príde e-mail na našu stránku - OHODNOTIŤ MAKLÉRA. Venujeme sa každému jednému podnetu, ktoré sú ale na 99,5% kladné a môžete si ich pozrieť na našej stránke SPOKOJNOSŤ KLIENTOV. V prípade negatívneho hodnotenia kontaktujeme makléra pre objasnenie daného prípadu a vyvodenie prípadných opatrení (až po ukončenie spolupráce). HALO reality pracuje iba s tými najlepšími.

Sú makléri nútení sa pravidelne školiť a vzdelávať?

Nie, na Slovensku žiadna taká legislatíva nie je, a preto, skoro žiadna miesta realitná kancelária nemá toto ani v podmienkach spolupráce. HALO reality, ale dbá na profesionalitú maklérov. Každý jeden spolupracovník musí absolovať niekoľko vstupných školení. Okrem toho sú makléri povinní sa dvakrát do roka zúčastňovať celodenných seminárov a niekoľkokrát za rok interných online školení. Navyše nad každým spolupracovníkom dohliada skúsený manažér pobočky a naše právne oddelenie.