BLOG

Prečo osloviť pri predaji nehnuteľnosti realitnú kanceláriu

Prečo osloviť pri predaji vašej nehnuteľnosti realitná kanceláriu a profesionálneho realitného makléra? Aké výhody to ponúka a čomu tak predávajúca strana predíde?


prečítať
BLOG

Ako sa vytvára vizualizácia a aké výhody prináša klientom?

Vizualizácia domu alebo bytu sa stáva v súčasnosti veľmi populárna a nadštandardná služba, ktorú môžem svojím klientom ponúknuť. Je vhodné ju použiť najmä pri inzercii starších nehnuteľností alebo ako službu pre kupujúceho na predstavu o možnostiach daného bytu, či domu.


prečítať
BLOG

Úver na bývanie je zlomová udalosť

Získanie hypotekárneho úveru a následná kúpa nehnuteľnosti, je síce radostná a zlomová udalosť v našom živote, ale tým to nekončí, naopak všetko začína. Každý mesiac treba uhradiť splátku...


prečítať
BLOG

Nie je realitný maklér ako maklér

Na čo si dať pozor pri spolupráci s realitnou kanceláriou a realitnými maklérmi. Akým chybám a nástrahám sa vyhnúť pri predaji vašej nehnuteľnosti?


prečítať
BLOG

Vizualizácia nehnuteľností

Čo je to vizualizácia nehnuteľnosti a ako vie efektívne pomôcť pri predaji vášho domu, bytu či chalupy? Aké sú jej výhody a praktické využitia ako pre predávajúceho tak aj pre kupujúceho?


prečítať
BLOG

Nájsť správnu realitnú kanceláriu

Čierne ovce realitného trhu, vďaka ktorým klienti strácajú dôveru voči realitným kanceláriám. Reálny prípad z praxe, pri ktorom je už neskoro...


prečítať
BLOG

Bývajte vo vlastnom, rozdiely pri byte a dome

Aj vy túžite bývať vo vlastnom, ale odrádza vás zdĺhavý a únavný proces výberu nehnuteľnosti? Jednoznačne nie ste prví a ani poslední. A ako si vybrať, kúpiť byt alebo rodinný dom?


prečítať
BLOG

Päť tipov, ako napísať pútavý inzerát k predaju nehnuteľnosti

Predaj nehnuteľnosti býva zložitý proces. Zaujímavo napísaný inzerát však značne uľahčí hľadanie potenciálnych kupcov a zvýši šance na úspešný predaj.


prečítať
BLOG

Jednoduché tipy, ako upraviť nehnuteľnosť pred predajom

Dôkladná príprava nehnuteľnosti je kľúčovým krokom k jej úspešnému predaju. Len útulný a elegantný priestor totiž priláka pohľady záujemcov a samozrejme aj navýši cenu vašej nehnuteľnosti.


prečítať
BLOG

Je lepšie kúpiť dom alebo byt? Argumenty pre a proti

Investovanie do nehnuteľnosti je investíciou do budúcnosti. Byty alebo domy nemeníte každý deň a jedno zlé rozhodnutie môže znamenať vo vašom živote veľa peripetií a problémov...


prečítať
BLOG

Ceny nehnuteľností klesajú šokovo smerom nadol

Bude trvať aj polroka, kým predávajúci pochopia akú reálnu sumu môžu za predaj svojej nehnuteľnosti dostať. Realitný maklér to väčšinou nedokáže nijako ovplyvniť, len musí čakať...


prečítať
BLOG

Oplatí sa v roku 2023 stavať nový dom?

Nový rok so sebou vždy prináša aj výzvy. Jednou z nich je i životné rozhodnutie spojené so stavbou vytúženého domu. Súčasná situácia na trhu so stavebnými materiálmi tomu však veľmi nepraje. Pozreli sme sa preto na prognózy a ekonomické analýzy, či má význam púšťať sa v tomto období do výstavby novej nehnuteľnosti.


prečítať
ZOBRAZIŤ ĎALŠIE ČLÁNKY