INŠPIRÁCIE

Rekuperácia - moderné riešenie pre váš byt, či dom

Rekuperácia je moderným riešením, ktoré prináša množstvo výhod. Nielenže výrazne šetrí energiu, ale zároveň zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéri, prispieva k vášmu pohodliu a šetrí vám peniaze.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Kamerový systém v dome: bezpečnosť na prvom mieste

Bezpečnosť je jednou z najdôležitejších priorít každého domova. V tomto článku vám poskytneme pár užitočných informácií ako a prečo zabezpečiť váš dom kamerovým systémom.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Aké sú tohtoročné trendy v zariadovaní?

Aké sú tohtoročné trendy v zariadovaní moderných nehnuteľností bytovými dizajnérmi? Čo teraz letí vo svete a čo je dobré vedieť pri zariaďovaní novej nehnuteľnosti?


prečítať
INŠPIRÁCIE

Aké dekorácie vyberať do interiéru?

Chcete vytvoriť domov, ktorý je nielen funkčný, ale aj esteticky príťažlivý? Čo vie ovplyvniť dojem z nehnuteľnosti, na čo si dať pozor pri zariaďovaní?


prečítať
INŠPIRÁCIE

Moderné tapety - oživenie miestnosti

Pri zariaďovaní a zveľaďovaní nášho domova máme dnes na výber veľa materiálov. Medzi tie najobľúbenejšie patria jednoznačne tapety, hoci niektorí majú voči nim menšie predsudky z čias minulých :)


prečítať
INŠPIRÁCIE

Ako vybrať závesy a záclony do nehnuteľnosti

Záclony a závesy nie sú len obyčajným doplnkom do domácnosti. Práve naopak. V ich prípade ide o silný dizajnový nástroj, ktorý dokáže úplne zmeniť ráz celého príbytku...


prečítať
INŠPIRÁCIE

Interiér vo farbách

Každý z nás má iný vkus, inú obľúbenú vôňu, hudbu či farbu. Nie sú všetky dni rovnaké, aj naša nálada a správanie sa mení podľa rôznych okolností života. Vedeli ste, že farby v nás vyvolávajú rôzne pocity a dokážu nás pozitívne aj negatívne ovplyvniť?


prečítať
INŠPIRÁCIE

Tri kroky ako naplánovať rekonštrukciu

Teplé mesiace sú ideálnym obdobím nielen na oddych, ale aj rekonštrukciu vášho príbytku. Či už bývate v byte alebo dome, renovácia dá každodennému chodu domácnosti pekne zabrať...


prečítať
INŠPIRÁCIE

Jednoduché tipy a triky ako zútulniť vašu záhradu

Záhradkárska sezóna je už síce dávno tu, no ešte stále máte priestor urobiť pár úprav a vytvoriť tak z vašej malej záhrady či terasy oázu prázdninového pokoja.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Premeňte malý byt na väčší rýchlo a jednoducho!

Je faktom, že veľkosť bytu sa bohužiaľ nedá nijakým spôsobom nafúknuť. Avšak možností, ktorými môžete aj malý priestor opticky zväčšiť je viacero. Vždy je lepšie, keď má miestnosť „pár metrov navyše“. Ale ako to jednoducho docieliť? Odpovede sa dozviete na nasledujúcich riadkoch.


prečítať
INŠPIRÁCIE

S čím treba počítať pri rekonštrukcii nehnuteľnosti?

Skôr ako sa pustíte do rekonštrukcie, je treba zvážiť niekoľko faktorov. Či už ide o dôkladné naplánovanie, rozpočet, až po obývanie danej nehnuteľnosti počas stavebných prác.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Ako vybrať matrac do manželskej postele

Zdravý a výdatný spánok je jedným z najlepších spôsobov ako udržať zdravie v kondícii. Obrovský podiel na kvalite spania majú okrem vhodnej predspánkovej hygieny i matrace. Vyberte si preto kvalitný matrac...


prečítať
ZOBRAZIŤ ĎALŠIE ČLÁNKY