INŠPIRÁCIE

Kúpa bytu na najvyššom poschodí - aké sú výhody a nevýhody?

Kúpa bytu na najvyššom poschodí bola v minulosti postrachom a to hlavne za čias minulých, keď byty patrili družstvu a zatekanie strechy bol dlhodobý proces. V dnešnej dobe už táto situácia nehrozí, s čím je teda treba počítať?


prečítať
INŠPIRÁCIE

Ako zbytočne neplytvať v byte, či rodinnom dome vodou?

Cena za energie stále rastie, prinášame vám 12 tipov ako ušetriť vodu v domácnosti a zároveň aj chrániť prírodu zbytočným neplytvaním.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Podkrovný byt - na čo myslieť a brať do úvahy

Na realitnom trhu sa občas objavia aj nie úplne bežné typy bytov, jedným z nich sú aj podkrovné byty. Aké sú výhody a na čo treba pri kúpe takéhoto bývania myslieť?


prečítať
INŠPIRÁCIE

Ako ušetriť na energiách v byte, či rodinnom dome?

Spotreba energií v bytoch, či rodinných domoch tvorí značnú časť výdavkov bežných domácností, pričom znížiť ich je možné viacerými menej či viac finančne náročnými zariadeniami, či dokonca len svojimi návykmi.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Studňa na pozemku pri rodinnom dome, či chalupe

Plánujete studňu? Poradíme vám aké má studňa využitie, aké druhy studní poznáme a aj to, aký materiál sa najčastejšie používa na ich zhotovenie.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Čistička odpadových vôd pri rodinnom dome

Uvažovali ste o vybudovaní čističky odpadových vôd ako o vhodnej alternatíve ku klasickej žumpe? Realizácia čističky odpadových vôd je zložitý proces, ktorý zahŕňa viacero krokov. Od výberu správnej technológie, cez vybavenie potrebných povolení, až po samotnú inštaláciu a uvedenie do prevádzky...


prečítať
INŠPIRÁCIE

Rekonštrukcia nehnuteľnosti - bývanie na stavenisku

Rekonštrukcia nehnuteľnosti je náročný proces, ktorý si vyžaduje nielen peniaze, ale aj veľa trpezlivosti. Čo ak sa rozhodnete bývať priamo na ,,stavenisku"? Prečítajte si môj článok a zistite, aké výzvy vás môžu čakať a ako sa s nimi vysporiadať.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Triedenie odpadu v domácnostiach, čo nás čaká a neminie

Mnohí ľudia sa domnievajú, že triedenie odpadu je len rozdelenie na papier, sklo, plast a zvyšok, ale už dávno to tak nie je a bude to ešte komplikovanejšie a navyše aj drahšie.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Tepelné čerpadlo - úsporné vykurovanie

Čo je tepelné čerpadlo, ako funguje, aké sú jeho výhody a nevýhody a koľko to stojí? V tomto článku sa pokúsim odpovedať na všetky tieto otázky a poskytnúť vám podrobný prehľad o využití a cene tepelných čerpadiel pre bytové, či rodinné domy.


prečítať
INŠPIRÁCIE

Predaj nehnuteľnosti a sťahovanie do novej

Predali ste nehnuteľnosť a idete sa sťahovať do novej? Na čo treba pri sťahovaní myslieť a aké sú možnosti? Na čo nezabudnúť a čomu sa vyvarovať?


prečítať
INŠPIRÁCIE

Spálňa - vaša oáza pokoja

Spálňa je miestom, kde začínajú a končia naše dni. Je to miesto, kde sa regenerujeme a kde hľadáme útočisko pred rušným svetom. Pre mnohých z nás je to len miestnosť, kam sa ideme vyspať, no môžeme si tu tiež urobiť miesto relaxu...


prečítať
INŠPIRÁCIE

Rekuperácia - moderné riešenie pre váš byt, či dom

Rekuperácia je moderným riešením, ktoré prináša množstvo výhod. Nielenže výrazne šetrí energiu, ale zároveň zlepšuje kvalitu vzduchu v interiéri, prispieva k vášmu pohodliu a šetrí vám peniaze.


prečítať
ZOBRAZIŤ ĎALŠIE ČLÁNKY