Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Veľký Blh, Rimavská Sobota

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 3 izbový tehlový rodinný dom po kompletnej rekonštrukcii v dedinke Veľký Blh, vzdialenej 12 km od Rimavskej Soboty a 2 km od Teplého Vrchu. Pozemok je o výmere 2 201 m², zastavaná plocha 194 m², celková plocha 178 m², obytná plocha 98 m². Dom má vyvýšený krytý vstup, zádverie, chodbu, dve veľké izby po 22 m² orientované na ulicu, kúpelňu so záchodom, obyvačku spojenú s kuchyňou o veľkosti 33 m² a samostatnú špajzu o veľkosti 6,3 m² s umývadlom. Dom je po kompletnej rekonštrukcii. Základy boli sanované podrezávaním proti zemnej vlhkosti, nová strecha, dlažby, plávajúce podlahy, kúpelňa so zabudovaným záchodom Geberit, masážna sprcha s vysokou vaničkou, plastové okná so sieťkami. Vykurovanie je plynovým kotlom, dom je pripojemý na vodovod a kanalizáciu. Súčasťou obyvačky je pec. Dom je čiastočne podpivničený. Pod vstupom je malá pivnica na zeleninu a pod celou kuchyňou je pivnica, ktorá slúži aj ako dielňa s kotlom. K domu bola pristavená letná kuchynka so šporákom a dvoma komorami na odkladanie. Pristavený je aj dvojgaráž o rozmere 36 m². Zatiaľ je prerobený iba veľký balkón celý obložený drevom. Na pozemku sa nachádza studňa s pitnou vodou. Voda je privedená aj do záhrady na polievanie. Dvor je celý upravený výsadbou, trávnikom a kamennou dlažbou. Na pozemku sa nachádza veľká plechová dreváreň a drevená prístavba na sliepky. Záhrada je udržiavaná s množstvom viniča a ovocných stromov. V dedine je kompletná občianska vybavenosť dvoje potraviny, zmiešaný tovar, lekáreň, pošta, zdravotné stredisko aj policajti.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
32618 michalkamensky[at]haloreality.sk 60990
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62467
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia