Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, záhradná chata Senica, Kunov

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj záhradku s murovanou chatkou s balkónom v Kunove 1, okres Senica.

DISPOZÍCIA:

Chatka pozostáva z prízemia a prvého poschodia. Na prízemí sa vchádza do kuchynskej časti spojenej s obývacou a vstupom do priestrannej kúpeľne spojenej s WC. Vedľa je pristavená praktická komora, úložný priestor so samostatným vstupom. Okolo nej sa schodmi vyjde na prvé poschodie, kde je veľká miestnosť s balkónom.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Chatka je postavená z pórobetónových tvárnic.
Je zrekonštruovaná - opravená strecha /2022/, vonkajší obklad na kuchynskej časti, dlažba v kuchyni a kúpeľni + obklady, plávajúca podlaha v izbe, plastové okná a balkónové dvere so žalúziami na poschodí, osadená markíza.

Chatka je prakticky zariadená, má všetko čo potrebujete k plnohodnotnému užívaniu. Kuchynská linka, chladnička, varné platničky, mikrovlnná rúra, WC, sprchový kút, umývadlo, nábytok, kosačka.
Je tu zavedená úžitková voda, elektrina, žumpa. Ohrev vody je zabezpečený bojlerom, v kúpeľni osadený elektrický ohrievač, kúriť sa dá aj kachlami.
Pozemok má výmeru 481m², zastavaná plocha je 4x5m /20m²/, obytná cca 30m².
Svoje miesto tu má aj záhradka na pestovanie podľa Vašich požiadaviek, prípadné postavenie bazéna. Rastú tu ovocné stromy marhuľa, čerešňa, voňavý orgován.
Možnosť parkovania pre dve autá na pozemku, v areály osady je vybudované parkovisko.

Orientácia je na juhovýchod.

VÝHODY:

- uzatvorený areál záhradkárskej oblasti
- vstupná brána do areálu na diaľkové ovládanie cez mobil
- parkovisko v areály osady
- príjemné prostredie
- krásne výhľady
- neďaleko mesta
- nízke prevádzkové náklady
- dobrý susedia

ROČNÉ NÁKLADY sú cca 100€. /8€ mesačne/

LOKALITA:

V okolí sa nachádza futbalové ihrisko, krčma, okresné mesto Senica, kde je kompletná občianska vybavenosť (2km), salaš Sobotišťan, Kunovská priehrada, rozhľadňa, zrúcanina hradu Branč, cyklotrasa do mesta Senica.
Možnosť turistického, rekreačného, spoločenského vyžitia.

NÁZOR MAKLÉRA:

Ak hľadáte plnohodnotné miesto na oddych s možnosťou rôznych aktivít, táto ponuka Vás určite zaujme.
V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

"Chatka so záhradou, kde nájdete plnohodnotný oddych s možnosťou rôznych aktivít."
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
63394 janakonecna[at]haloreality.sk 42000
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62473
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia