Krásny dom pre veľkú rodinu kúsok od Martina. Kľud a pohoda.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Sučany

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE

Ponúkame na predaj veľký päťizbový rodinný dom v Sučanoch o výmere pozemku 461 m² z toho zastavaná plocha pozemku je 330 m².

DISPOZÍCIA:

Prízemie :
-Samostatná predsieň oddelená dverami od chodby.
-Chodba so vstupom do pivnice, kde sú dva kotly na vykurovanie a to plynový a kotol na pevné palivo.
- Veľká priestranná kuchyňa spojená s obývacou izbou
-Obývacia izba
-Dve kúpeľne s WC
Poschodie :
-Stredová chodba
-Tri samostatné obývacie izby

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Starší dom je kompletne zateplený a zrekonštruovaný. Dom je napojený na všetky inžinierske siete. Rekonštrukcia domu bola urobená pred 2 rokmi. Vykurovanie je zabezpečené kotlami na plyn a pevné palivo. Interiér pôsobí útulne vďaka veľkému podielu drevených prvkov. V celom dome sa nachádzajú biele plastové okná. V izbách sú plávajúce podlahy a interiérové dlažby. Na dome je sedlová strecha. Dvor je vydláždený s parkovacími miestami pre dva automobily. Pod prekrytou terasou je vonkajšie sedenie. K domu prislúcha záhrada.

VÝHODY:

Dispozičné riešenie domu zabezpečuje dostatok súkromia pre každého člena rodiny pri oddychu, práci alebo štúdiu. Veľká obývacia miestnosť spojená s kuchyňou poskytuje dostatok priestoru aj pre veľké rodinné oslavy. Vstupná predsieň môže slúžiť ako kút pre vašeho domáceho miláčika.

LOKALITA:

V Sučanoch je kompletná občianska vybavenosť vrátane športovísk, benzínovej pumpy,školy, bilingválneho gymnázia, niekoľkých reštaurácií a zdravotného strediska Obec leží na hlavnom ťahu smer Tatry t.j. objekt je možné využiť aj komerčne, na prenajímanie. Okresné mesto Martin je vzdialené 5 min jazdy.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vynikajúce bývanie pre početnú rodinu blízko Martina ak hľadáte pokojnú lokalitu.

"Krásny dom pre veľkú rodinu kúsok od Martina. Kľud a pohoda. "
vyhľadávaná lokalita
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
330 m²
330 m²
220 m²
461 m²
áno
2022
tehlová
pozemok
rodinná vila
2

Ing. Michal Červeň

Realitný maklér Žilina

0911... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 111 763 michalcerven[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Martine podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Martine, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Martine

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Martine.

35000
zazmluvnených klientov
4710
recenzií od klientov
62400
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64850 michalcerven[at]haloreality.sk 299900
35000
zazmluvnených klientov
4710
recenzií od klientov
62400
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia