Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Ožďany, okr. Rimavská Sobota

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj tehlový rodinný dom v tichej časti obce Ožďany, 12km od Rimavskej Soboty a 15km od Lučenca. Dom je orientovaný na V -Z, bol skolaudovaný v roku 1992 a pozostáva z priestrannej, svetlej obývačky na prízemí, kuchyne, pracovnej miestnosti, kúpeľne s vaňou a vstupnej haly. Na poschodí sa nachádzajú 4 obytné miestnosti a kúpeľňa so sprchovým kútom. V kotolni sa nachádza nový kotol na drevo, elektrický boiler a elektrický kotol. Podlahy sú v spodnej časti linoleum, na poschodí sa nachádza plávajúca podlaha. Radiátory sú liatinové v celej nehnuteľnosti. V roku 2012 bola vymenená nová hliníková strecha a predná strana domu má plastové okná. V dome je taktiež 2x prípojka na 380V, integrovaná garáž, na záhrade sa nachádza studňa, 2x pivnica umiestnená vo svahu a za domom je terasa s posedením vyložená kameňom, vhodná na grilovanie. K domu prislúcha svahovitý pozemok o celkovej výmere 2925m² vhodný na pestovanie, poprípade chov zvierat.
Obec Ožďany poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, nachádzajú sa tu praktickí aj odborní lekári, lekáreň, obchody, pizzeria a novo otvorené multifunkčné ihrisko. V okolitých lesoch je možnosť rybárčenia alebo poľovačky.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
26425 michaljediny[at]haloreality.sk 68500
35000
zazmluvnených klientov
4714
recenzií od klientov
62470
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia